Tekemällä oppii

Taas on yksi viikko koulunkäyntiä takana ja uusi alkaa. Joka päivä nautin siitä enemmän. En voi siis liikaa hehkuttaa pa-ka:n olevan se mun juttu! Tai voin kyllä, kyllästymiseen saakka ;) 

Lempiaineeni, jos näin voi sanoa, on tällä hetkellä leikkaus. Kauhean luonnollista, kun kerta se on paerturi-kampaajan yksi tärkeimmistä osaamisalueista. Tosin olen myöskin sitä mieltä, että turhia aineita meillä ei ole, enkä ole vielä kyllästynyt mihinkään. Paitsi föönikampausten tekemiseen. Mutta vain siksi, etten saa sitä hiton pyöröharjaa tottelemaan!! Taitaa siis vika olla enemmän tekijässä kuin itse opeteltavassa asiassa.... Who knows. 
Leikkaaminen kuitenkin sujuu kuin unelma. Teen (ainakin omasta mielestäni) hyvää jälkeä ja voisin leikata hiuksia 24/7. Ensi viikolla lähtee R:n kutrit syysmuotoon, joten pääsen ensimmäistä kertaa ihan oikeasti leikkaamaan kunnolla hiuksia. R tahtoo vinon polkkatukan. On sitä ennen tullut leikeltyä mm. siskon hiuksia ja tasoteltua latvoja, mutta muotoon leikkaaminen on ollut ihan uutta. Linalle tarvitsisi saksia otsatukka, mutten tiedä uskallanko sitä hommaa ottaa itse vastaan, sillä neiti ei todellakaan pysy paikoillaan. Sitä hommaa ei kyllä voi kenellekään muullekaan antaa... Ehkä Lina pitää lahjoa jollain tapaa istumaan hetki aloillaan. Mutta millä, onkin sitten täysin uusi tarina. 

Tällä hetkellä koulupäivät kuluvat enimmäkseen harjoituspäitä leikellessä ja kampauksia tehdessä. 

Kertokaahan, oletteko kiinnostuneita kuulemaan kouluturinoita jatkossakin vai kirjoittelenko tyhjille seinille?

15 kommenttia

 1. Joo kirjoita lisää näitä koulujuttuja! Tulee omia koulumuistoja mieleen näistä :) Hiustenleikkaaminen on ihanaa! Laita kuvia, millaisen tukan loihditkaan R:lle. Mukavaa kouluviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kyllä mää näitä luen oikein mielelläni! Elät juuri nyt Jenayan, 20vee, unelmaa. Unelma on vaihtunut, mutta mukava tätä sinun polkuasi on seurata. :)

  VastaaPoista
 3. ihanaaaaihanaaaaaaa! lisssäää lisssäää!! <3

  VastaaPoista
 4. Kirjottele vaa :) kiva lukea kun itsekin olen taas opiskelemassa ja kirjoittelen joskus myös koulusta ja mite siellä menee (:

  VastaaPoista
 5. Mietin just miten sie varmaan kauheasti inspiroidut näistä miu kommenteista :D Kaikki on ''ihanaa'' ihanaa''' jejejej :D

  VastaaPoista
 6. Erittäin innolla täälläkin luetaan näitä :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti!
  Pitää laittaa kuvia, kunhan joku päivä ehtisin R:n tukan leikkaamaan... Jostain se kiire taas tuli tällekin viikolle! Mur.

  VastaaPoista
 8. Oi!
  Hauskaa, että meillä on ollut sama unelma joskus :)

  VastaaPoista
 9. Nää on niitä, mistä ammennan seuraavaa postausta ;)

  Ei kai, ihanainen olet <3

  VastaaPoista
 10. Kiva kuulla ja tsemppiä sulle kouluun! :)

  VastaaPoista
 11. miten tuon takaraivo ranskanletin sais itselle tehtyä?:)

  VastaaPoista
 12. Tarkottanet varmaan tuota, joka päättyy rusettiin? En usko, että sitä pystyy tekemään ihan ite itselleen... Tai se vaatii aikamoista asentoa sen tekemiseen :D

  VastaaPoista