Elle 2kk neuvolaMeillä oli maanantaina Ellen 2 kuukautisneuvola. Juu, hieman myöhässä, sillä neiti täyttää ensi viikolla jo sen 3kk, mutta erinäisten asioiden äidin dementian vuoksi aika jouduttiin kertaalleen uusimaan. 
Neuvolassa me nyt sitten käydään siellä, minne meillä on huomattavasti hankalampi mennä, mutta empäs jaksa asiasta enää stressata. Näillä mennään. 

Kuten neuvolantätikin totesi, Ellestä huomaa kyllä jo ihan pelkästään katsomalla, että ruoka maistuu ja kasvu on normaalia. 
Ruoka maistuu jopa niinkin hyvin, että meidän on pitänyt aloittaa iltavellien antaminen, jotta neidin nälkä tyydyttyisi edes hetkeksi. 

Eltsun missinmitat ovat 2(2,5)kk iässä seuraavanlaiset (suluissa 1,5kk mitat):

Pituus: 60,5cm (57cm)
Paino: 6615g (5740g)
Pipo: 40,0cm (38,8cm)
 
Siinä, missä joudumme Linan kanssa vieläkin ramppaamaan painokontrolleissa ja muissa polikäyntikontrolleissa, ei todellakaan ole mitään hätää, että Ellen kanssa niihin jouduttaisiin. Elle on meinaan nyt jo kilon painavempi, mitä Lina oli 3kk iässä! 
 

 
Elle on todella tyytyväinen tyty. Kiukku ja raivo nousee vain ja ainoastaan, jollei sitä tuttipulloa lämmitä tarpeeksi äkkiä! Muuten Elle on meidän perheen hymytyttö - aamut alkaa naurunpyrähdyksillä ja pitkin päivää saa vain ihmetellä, mikä saa pienen ihmisen olemaan niin onnellinen ja hymyileväinen.  
Yöt Elle nukkuu yhdellä syötöllä läpi. Uniaika on noin klo 23-05, syöttö, 05-09. Ja isimiehellä on vielä joku taika, jolla saa molemmat lapset nukkumaan aamulla vähintään kymmeneen! Sitä taikaa vaan ei käytetä viikonloppuisin, kun äitikin saisi nukkua aamukuutta pidempään..... 


Kaiken kaikkiaan meidän Eltsu, numero nelonen, on ehkä tyytyväisin helpoin neitokainen koko prinsessaporukasta!

6 kommenttia