Pikamorot ja kysymyksiä

Morjens!

Tämä viikko on ollut tahatonta blogilomaa, sillä kiirettä on pukannut enemmänkin kuin olisi välillä jaksanut. M on ollut ihan älyttömissä vuoroissa töissä, joten hänen ja tyttöjen yhteinen aika on ollut minimissä tällä viikolla. Mikä tietty taasen tarkoittaa sitä, että minä olen ollut yksin koko konkkaronkan kanssa viikon. Pikkasen on välillä vähän väsyttäny.... 
Kirjoittaminen on siis jäänyt lähes kokonaan, sillä aikaa ei yksinkertaisesti ole ollut. Ideoita ja ajatuksia tässä päässä vilisee kuin muurahaisia keossa, mutta toteutusaikaa ei ole. 
Ehkä ensi viikolla? 

Haluaisin piakkoin toteuttaa myös teidän lukijoiden toiveita ja kyselenkin nyt teiltä, että mitä te haluaisitte lukea? 
Onko kysyttävää? 
Kysykää ihan mitä vaan ja meikäläinen vastailee! 
Onko joku tietty aihealue, josta haluatte kuulla enemmän? 

Itsellä ideana päässä on tällä hetkellä muhimassa postauksia mm. meidän ruokailusta ja arjesta. Ellen neuvolakuulumisetkin odottelevat tuloaan ja haluaisin myös kertoa teille, mitä Linalle kuuluu. Plus siitä, miten sisarusten väliset suhteet ovat muotoutuneet tämän kesän aikana. 
Miltä kuulostaa?

Nyt siis toiveita ja kysymyksiä kehiin!! P.s. Ylitin eilen itseni ja vein kaikki neljä tytsyä Skanssiin shoppailemaan. 
Päästiin jopa ajoissa liikenteeseen, eikä myöhästytty bussista. 
Mutta näitä reissuja en tee hetkeen enää yksin :D


5 kommenttia

 1. Teidän perheen reseptit kyllä kiinnostaa ja se miten isot satsit teet kerralla yms :) -miljama

  VastaaPoista
 2. Olisi kivaa nähdä miltä teidän koti nyt näyttää (vai onko se vielä valmis? :)) ja kurkistaa sinun vaatekaappiin!!!

  VastaaPoista
 3. Miten isommat sisarukset otti pikkuset vastaan? Vähän ehkä jännittää miten meillä M ja K ottaa pikkusiskon vastaan, ne kun on niin "tiivis omaporukkansa"!

  VastaaPoista
 4. Vähän jo kertoilitkin, että aiheeseen paneudutaan jatkossa enemmän, mutta siis olisi kiva lukea äidin omasta ajasta: Kuinka paljon sitä on? Mitä teet silloin? Mikä auttaa jaksamaan arjessa? Kuinka paljon toivoisit omaa aikaa olevan jne.

  Parisuhteen tilasta/etenemisestä on myös mukava lukea, jos vaan haluat sitä raottaa. Kyynisesti voisi ehkä sanoa, ettet ole paras vastaamaan, mutta olisi kuitenkin kiva lukea aiheesta, miten hoitaisit parisuhdetta/ tekisit parisuhteen eteen toisin/ mikä meni pieleen/ mihin aiot nyt panostaa, että suhde syntyisi uudelleen.

  Painonpudotus ja palautuminen synnytyksestä ja raskaudesta kiinnostaa.

  Tietty myös ennen vilahtaneet aiheet: isompien tyttöjen koulunkäynti jne.

  Tulevan opiskelun ja perhe-elämän yhdistäminen, lapsiperheen talous

  Olen seuraillut blogiasi n. puoli vuotta, mutten ole tainnut koskaan kommentoida. Tykkään tyylistäsi ja siitä, että postaukset ovat tekstipainotteisia. Kiitos mukavasta, vertaistukea äitiyteen antavasta blogista!

  VastaaPoista
 5. Haha :D Koti ei oo vieläkään valmis! En oo saanu ostettua vielä mitään, mitä oon halunnu muuton jälkeen ostaa :/ :D

  Ja mun vaatekaappi on tällä hetkellä niin tyhjä, että se vasta olis lyhyt postaus! Mutta sen uusimisesta kahden raskauden jälkeen voisin kirjotella :)

  VastaaPoista