Kertaus on opintojen äiti


Aina välillä koitan muistutella teitä kaikista niistä kanavista, joita kautta pystyy blogia seurailemaan. 
Näin syksyn kunniaksi otetaan pieni kertaus:

Mammablogit.com on uusi sivusto, jonne on kerätty vain ja ainoastaan äitiys- ja perheblogeja. Sieltä löydät luonnollisesti myös meidät! Ja jos saman genren muut blogit kiinnostavat ja olet vailla lukemista, niin kannattaa ehdottomasti käydä selailemassa Mammablogien sivustoa. Ainakin omasta mielestäni se on todella siisti ja helppolukuinen. 

Bloglovin on myös hyvä kanava seurata omia lempiblogejaan. Se päivittyy huomattavasti nopeammin, kun esimerkiksi Blogger ja blogien seuraaminen on tehny huomattavasti helpommaksi pelkällä "seuraa tätä blogia" painalluksella. Varsinkin, jos seuraamasi blogi ei ole blogspotissa on Bloglovin se helpompi tapa alkaa seurailemaan blogia. 

Facebook onkin sitten se aika varma ja perinteinen paikka päästä seuraamaan. Linkkaan Facebookkiin aina uusimman postauksen ja päivittelen muutenkin kuvia ja muita päivityksiä sitä kautta. Kesän aikana se "ylimääräinen" on vähän vähentynyt ajanpuutteen vuoksi, mutta eiköhän syksyllä päästä taas kunnolla somettamisen makuun!

Blogilista on se vanha ja perinteinen kanava, jota kautta pääsee myös lukemaan uusimmat blogipostaukset. Itse en osaa tosin oikein blogilistalla ketään seurailla, mutta kyllä sielläkin vielä joku käy, sillä aika iso osa lukijoista tulee juurikin blogilistan kautta. Ainakin tilastojen mukaan.

Instagram on sitten taas niille, jotka tykkäävät nähdä meidän arkea kuvien kautta. Olen välillä aikamoinen istafriikki ja kuvia saattaa tulla päivässä useampikin ja sitten taas joskus ei tule kännykällä kuvattua mitään. Mutta Instagram on mukava kanava päästä mukaan seurailemaan toisten arkea kuvien kautta. Ainakin itse tykkään! 

Täällä on syksy alkanut ja koko viikoksi on luvattu ihanaa ukkosta! Kunhan viikosta on selvitty, niin suuntaan lauantaina kesän ensimmäisiin (ja viimeisiin) grillibileisiin!! Jos sitä yhden makkaran tänä kesänä pääsisi grillaamaan :D 

Ihanaa alkanutta (ukkos)viikkoa kaikille teille!!

2 kommenttia