Missä nukutaan?

Jos muistatte, niin tilasin toukokuussa vauvaa varten riippukeinukehdon - siitä voit lukea täältä. Olin kehdosta innoissani ja olin varma siitä, että se on enemmänkin kuin paras ostos ikinä! Olihan se, muttei meidän vauvalle....


Ellu ei siis suostu nukkumaan kehdossaan. Vauva on suostunut siinä nukkumaan tasan yhden yön - sen ensimmäisen kotiutumisen jälkeen. Sen jälkeen yöt kehdossa ovat olleet täysin ähinää ja puhinaa täynnä, eikä vauva asettunut kehtoon ollenkaan. Myöskin asento näytti jotenkin vaikealta ja epäluonnolliselta.
Muutama yö nukuttiinkin sitten vauvan kanssa kahdestaan minun sängyssäni, kunnes tuli se ensimmäinen yö, kun sänkyyn kaipaili Linakin. Koitin ensin nukuttaa vauvaa taas kehdossa, muttei neiti viihtynyt siellä ollenkaan ja se yö meni niin nukuttaessa Linaa ja vauvaa vuorotellen. Lopulta me nukuimme kaikki kolme minun 160cm leveässä jenkkisängyssä - Lina vei sen 100 ja vauva 60 senttiä ja tämä solakka mutsi oli jossain siinä välissä.
Silloin päätin, että Lina saa uuden sängyn ja pikkuneiti sen Linan pinniksen.


Linan uusi sänky haettiin oman äitini jeesillä Ikeasta ja kysessä on Gulliver -juniorisänky. Halusin Linalle vielä sellaista pinnasänkymaista suojaa ja turvaa, sillä neiti ei ole vielä koskaan nukkunut sängyssä, josta hän pääsee itse pois. 
Linan vanha pinnasänky siirtyi minun viereeni makuuhuoneeseen ja makkarista tulikin kertaheitolla kotoisampi!Hetken Lina ihmetteli omaa sänkyään väärässä huoneessa ja koitti sinne pariin otteeseenkin kiivetä - varsinkin, kun vauva näytti siellä hänen sängyssään nukkuvan!
Mutta nyt ollaan nukuttu jokainen omassa sängyssä jo useampi yö. Välillä Lina herää öisin, mutta silloin helpotan meidän kaikkien oloa ja otan Linan omaan sänkyyni. Kellon aika kylläkin on yleensä silloin jo aamun puolella, joten muutamaa tuntia kauempaa ei Lina vieressä "saa" nukkua.Nyt en tiedä, mitä riippukeinukehdolle oikein tekisin - myynkö sen vai säästänkö siltä varalta, että Ellu siellä vielä joskus suostuisi nukkumaan?

2 kommenttia

  1. Me säästettiin riippukehto. Mimi tykkää nykyää loikoilla siinä ja sehä menee tosi pitkään! Eli voi laittaa vaikka parvekkeelle riippukeinuksi vähä isommalle lapselle :) Olikoha se 15 kiloon saakka, eli noin 2- 3 vuotiaalle asti menis. :)

    VastaaPoista
  2. Harmi kun unet kehdossa eivät maittaneet, minä en ehkä vielä luopuisi jos käyttöikä on pitkä. :) Ihana uusi sänky Linalla. Saa nähdä koska me meidän pienintä siirretään isompien sänkyyn nukkumaan. :)

    VastaaPoista