Hemmotteluheinäkuu - ripset

Vielä vuosi sitten vannotin itselleni (ja muille), ettei meikäläisen pärstässä tulla ikinä näkemään niinkin turhaa rahantuhlausta kuin ripsienpidennykset. 
Rahantuhlauksena sitä kyllä pidän vieläkin, mutta ajatus siitä, ettei naama näyttäisi ihan petolinnun pylleröltä joka päivä sängystä noustessa alkoi hieman houkuttelemaan... Monen kaverin laitettuja räpsyttimiä olen ihaillut ja omiani peilistä tiiraillut naama nyrpeänä. Vaikkakin omistan itsekin tuuheahkot ja pitkähköt ripset, niin ovat ne silti menettäneet sen tumman värinsä vuosien saatossa. Ennen ne pitkät mustat lehmänripset ovat tätänykyään ihan kivat - kunhan niihin tunkee purkillisen ripsiväriä.Tilaisuus tekee varkaan - rahapussissa oli mukamas ylimääräistä, halu hemmotella itseä todella vaikean kevään jäljiltä oli potensissa sata ja sitten se ratkaiseva tekijä - Kauneushoitola Melonissa oli kesätarjous ripsienpidennyksistä! Olin koukussa kuin mato järven rannalla. Joten hemmotteluheinäkuun kunniaksi tämä mamma kipsutteli heti perjantaiaamusta laittamaan räpsyttimet kuntoon! Lopputulokseen olen todella tyytyväinen, enkä enää ihmettele yhtään, miksi jotkut ovat ripsienpidennyksiin koukussa!


Kuva Istagramista @mammavaarablogi


Lisää hemmottelujuttuja huomenna! 
Viettäkää ihana lauantai ja hemmotelkaa itseänne <3


13 kommenttia

 1. Tosi nätit! Mulla on muutaman eri kerran ollut myös mutta en oo raaskinu jatkaa niiden pitoa vaikka onkin superihanat ja niiin helpot! Varsinkin näin kesällä kun vedenkestäväkin väri valuu hien mukana pois :D

  VastaaPoista
 2. Oon niin pitkään miettinyt noita itsellenikin. Olisikohan mun jo pakko sortua?! Näyttää toooosi kivoille! :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis tuo viimeinen kuva!!! :)
  Mulla on tosi pitkät ja tuuheat ripset ja ne on tummat vaan ihan tyvestä ja vaalenee latvaa kohden. Laitan melkein päivittäin ripsaria, mutta ärsyttää kun KAIKKI (moniamonia merkkejä kokeilleena) ripsarit leviää ripsien kärjistä luomelle kulmakarvojen alle. Jotenka mäkin haluaisin ripsipidennykset, ah mikä helppous sitten koittaisikaan! Mutta ne on kalliit, lyhyen aikaa nätit... Vai oonko väärässä? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti! Nää on kyllä ihanat!

  Kesällä todellakin on helpot! Ärsytti leikkiä sen ripsarin kanssa :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä melkein suosittelisin kokeilemaan! ;)

  Oon ihan in love <3

  VastaaPoista
 6. Kannattaa vertailla hintoja! Täällä päin ainakin oli todella isoja hintaeroja eri paikoissa. Tietty sitä lopputulosta ei voi etukäteen tietää..

  Tottahan se on, ettei ripsienpidennykset nyt ilmasia ole ja tosiaan pysyy kauniina sen 2-3 viikkoa. Sekin on niin yksilöllistä ja on kiinni niistä omista ripsistä.
  Mutta jos sitä "ylimääräistä" joskus taskussa on, niin on nää kyllä niin ihanat ja helpot! Näyttää heti aamusta ihan freshiltä, eikä ollenkaan nuutuneelta kotiäidiltä :D

  VastaaPoista
 7. Voi ei tota viimeistä kuvaa, niin täydellinen <3

  VastaaPoista
 8. Nyt tuli kova innostus kyllä kokeilla, koska mun perus look on juurikin tuo nuutunut kotiäiti :D

  VastaaPoista
 9. kauniit ripset! ihana kuva äidistä ja tyttärestä!!! täytyy sanoa ,että onpas tyttö äitinsä näköinen!!!!
  t.Arja

  VastaaPoista
 10. Kiitos :)
  Ellestä kyllä voi sanoa, että hän näyttää äidiltään! Edes yksi neljästä muistuttaa minua ;)

  VastaaPoista
 11. Oi, tosi nätit ripset ja nätti äiti. ♥
  Mä olen nyt käynyt pariin kertaan huoltamassa ja ensiviikolla on kolmas kerta. Oon kyllä niin koukussa näihin, että saa nähdä raaskiiko näistä luopua talven ajaksi. :)
  Niin ja tuo viimeinen kuva on niin ihana. ♥

  VastaaPoista
 12. Kiitos <3

  Mietin kanssa, että malttaako näistä luopua koskaan :D

  VastaaPoista