Hemmotteluheinäkuu - hiukset

Kyllä, olin ihan tosissani siitä, että heinäkuussa hemmotellaan tätä äitiä kunnolla!! Nyt olivat vuorossa hiukset!
Kuvat ovat hiuksistani vuosien varsilta.
Perjantaiaamun ripsienpidennyksen jälkeen vietin hetken keskustassa pyörien, kunnes suuntasin nokkani kohti Naantalia ja kampaajaani.
Olen harvinaisen onnekas ihminen ja minulla on täydellinen kampaaja! Samainen ihminen on leikannut ja laittanut hiuksiani jo yli seitsemän vuoden ajan, enkä ole kertaakaan ollut pettynyt lopputulokseen! Tykkään siitä, kun voi mennä kampaajalle ja antaa täysin vapaat kädet. Hän tietää mitä haluan, tarkoitan ja sitten osaa teilata ne tyhmät ideat :DTällä kertaa lähdimme valmistamaan omia hiuksiani ensi kuussa laitettavia pidennyksiä varten. Joten mitään massiivista muutosta ei tällä kertaa tapahtunut, mutta ensi kuussa sitten räjähtää! 
Olisin halunnut itse blondimmat hiukset - vaaleanruskeat hiukset blondeilla raidoilla. Sellaiset minulla on muutamaan otteeseen pidennysten kanssa ollut, mutta tällä(kin) kertaa kampaajani takoi päähäni järkeä - värinpoisto olisi kuluttanut omaa hiustani todella paljon ja siihen päälle kun oltaisiin kuukauden päästä laitettu sinetit, niin pidennykset olisivat syöneet hiukseni lopullisesti. 
Joten teimme kompromissin - liukuväri. Värin voitte käydä kurkkaamassa täältä.Valitettavasti minulla ei ole ennen ja jälkeen -kuvia. Unohdin ne tyystin siinä innoissani kampaamotuolissa istuessani. Joten kuvia saatte vasta ensi kuussa, kun hiukset ovat lopullisessa muodossaan!

Mutta ennen perjantaista käyntiä minulla oli vähän niin kuin liukuväri väärinpäin - todella tummat latvat ja vaaleampi tyvi. Monen vuoden mustalla ja tummanruskealla värjääminen näkyi! Nyt kampaajani vaihtoi siis suuntaa ja tyveen tuli tummanruskea väri ja latvaa koitettiin vähän vaalentaa. Mitään extreme-eroa ei tullut, kun latvojen mustat olivat aika sitkeässä, mutta lopputulos on kuitenkin omaa silmää miellyttävä ja paljon entistä parempi.


Nyt tässä sitten pitäisi malttaa odottaa se vähän vajaa kuukausi, jotta saan ne piiiiitkään odottamani pidennykset päähäni!! Vaikka alunperin ei todellakaan ollut tarkoitus niitä laittaa... Sori äiti!
Minulla on siis aikaisemmin ollut monen monta kertaa ja monen monta vuotta pidennykset ja nyt on vierähtänyt kunnon kolmen vuoden tauko edellisistä.. jos oikein muistan. Hiukset ovat minulle olleet aina se tapa hemmotella itseä ja todellinen kruunu päässä ja pitkien hiusten kanssa tunnen oloni naiselliseksi. Omat hiukset kun minulla ovat ohuet, niin pidennykset antavat kivaa paksuutta ja tuuheutta hiuksiin. Ja tietty sitä pituutta. 

Oletteko te tarkkoja hiuksistanne?

6 kommenttia

 1. Sulle kävis tosi hyvin vaaleammat! niin kuin tuossa kolmannessa kuvassa! Jopa vähän viileämmän vaaleat !:)

  Mie oon ihan sairaalloisen tarkka miun hiuksista :D Siis värin suhteen. Värjäänkin viimeistään 5 viikon välein mutta jo 3 viikkoa väristä tuntuu ihan kamalalta! :D:D

  En malta odottaa sun uutta tukkaa <3

  VastaaPoista
 2. Kakkoskuvan hiukset on niiiiiin nätit, ihana väri! :)

  VastaaPoista
 3. Uuh, ihana toi kolmas JLo-kuva <3

  Ja ihana nähdä sitten sinunkin pidennykset!! Itsekin rakastan niin tätä minun pitkää tukkaa, on niin ihana kyllä :)

  VastaaPoista
 4. Mulla tulee sitä punasuutta omasta takaa, niin ei taida kovin viileäks näitä hiuksia saada :D
  Mutta tykkään kyllä kans ittelläni tosta vaaleammasta!

  Juurikasvu on kyllä yks maailman kamalimmista asioista! :DD

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Väristä on kiittäminen kampaajaani :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos :P

  Mäkin odotan ihan into piukassa! Sais olla jo elokuun loppu!!
  Sullakin on niin kivat hiukset! On se ihan eri tuntusta sit, kun saa ne pitkät hiukset päähän! :)

  VastaaPoista