Babyfit: Uusi alku

Treenaaminen jäi raskausaikana kesken selkäongelmien ja supistusten takia. Silloin harmitti aivan järjettömästi, sillä olin tehnyt itselleni tarkat suunnitelmat ja treeniohjelman. Mutta raskaana pitää ottaa huomioon, että mitä tahansa voi tapahtua, eikä sille voi yhtään mitään. Ihan niinkuin muutenkin voi elämässä tapahtua ihan mitä vaan. 
Lupasin kuitenkin itselleni jatkaa kunhan toivun synnytyksestä.

Nyt synnytyksestä on melkein 2,5 viikkoa ja tänään saavutin ennen raskautta -painoni. Eli painan saman verran kuin ennen raskautta. Joten päätin, että tänään on hyvä päivä alkaa tekemään sille oikeasti ylimääräiselle painolle jotain, kun raskauskilot ovat karisseet pois. 

Viimeisen raskaudenaikaisen Babyfit-postauksen löydät täältä. Siitä otan myös tällä kertaa vertailtavat mitat, mutta täytyy muistaa, että ne ovat raskaana otettuja, joten esim. mahaa en enää mittaile. Paino on tänään pyöreä nolla, josta lähden laskemaan nousua tai laskua. Tai siis tietty vain ja ainoastaan sitä laskua... 
Mittailin tänä aamuna itseni ja sain tälläiset mitat aikaiseksi (suluissa ne edellisen postauksen mitat): 

Vasen käsi     33,3   (34,1)
Oikea käsi     35,0   (37,3)
Rinta             102,1 (100,0)
Vyötärö          96,0  (98,3)
Lantio           111,1  (114,3)
Vasen reisi      60,0  (61,8)
Oikea reisi      60,0  (60,3)
Vasen pohje    41,4  (42,0)
Oikea pohje    41,4  (41,3)

Paino 0 

Mahaa on vielä synnytyksen jäljiltä jäljellä, joten sen lähtemistä odotellessa... Vaikkakin maha on kyllä hienosti pienentynyt tämän parin viikon aikana. 

Alun otan ihan rennosti, sillä paikat ovat vielä kuitenkin hieman hellänä synnytyksestä. 
Ennen jälkitarkastusta, joka on vasta 31.7., on tarkoitus jumppailla ja lenkkeillä 2-4 kertaa viikossa ja ottaa ihan rennosti. Eli ei siis mitään himorääkkiä! Myös ruokapuoli täytyy saada kuntoon, sillä tällä hetkellä minulla ei ole mitään tolkkua syömisessä - välillä syön kaiken, mitä kaapissa on ja välillä olen päivän syömättä.

Tästä se lähtee - mamma kuntoon vuodeksi 2020 ;) 

Niille, joille Babyfit on täysin tuntematon sana, niin kannattaa tutustua Babyfitin omaan sivustoon ja minun kirjoituksiini Babyfitistä. 
Blogista Babyfit-postaukset löydät tunnisteella Babyfit.  

*Yhteistyössä Babyfit*

Ei kommentteja