Perjantai 13. päivä - kuulumisia

Elossa ollaan! Ei pelkoa, että päästäis synnyttelemään "ajoissa" ja monien veikkaukset on jo menneet ohi.. Höh. Näillä olotiloilla olis voinut jo itsellekin sen synnytyksen suoda... 

Meillä oli keskiviikkona isommilla tytöillä kesäjuhlat/tuparit. He olivat molemmat saaneet kutsua viitisen kaveria kylään ja päivää vieteltiin kesäisissä tunnelmissa. Tein lapsille tarjottavaksi pizzapaloja ja hedelmäsalaattia, pakkasesta sai hakea jätskiä. Muuten muksut viihtyivät meidän takapihalla pelaillen mölkkyä, hyppien hyppynarulla ja pyöritellen hulahulavanteita. 
Päivän ideana oli saada leikkiä kesälläkin omien kavereiden kanssa, kaikki kun tuppaavat aina kesän ajaksi katoamaan jonnekin.. Eipä nytkään kaikki kutsutut ilmaantuneet paikalle, mutta pääasia, että jotkut tulivat ja tytöillä oli hauskaa! 
Itsekin pääsin juoruilemaan, kun R:n kummitäti tuli co-houstailemaan kutsuja ja juteltiin melkein tuo kolmisen tuntia putkeen.
Kyllä hieman keskiviikkoaamuna mietin, että mihin olen lupautunut näillä raskausviikoilla, mutta selvisin silti kunnialla koko päivän loppuun saakka! 
Eilen torstaina mun äiti tuli meille siivoamaan!! Mä en oo koskaan aikasemmin tykänny, että kukaan "ulkopuolinen" siivoaa mun kämppää, mutta kun äiti sitä viime viikolla ehdotti, "jotta vauvan on kiva tulla kotiin", niin en kieltäytynyt. 
Me lähdettiin tyttöjen kanssa evakkoon Skanssiin ja äiti siivoili sillä aikaa meidän kodin ihanan puhtaaksi. Aivan mahtavaa tulla kotiin, jossa tuoksuu kerrankin puhtaalle, eikä kakkavaipoille ;) Tänään onkin sitten perjantai 13.päivä. 
Kesäkuussa on kaksi päivää, jolloin mielelläni Ellun vastaanottaisin tähän maailmaan, sillä niillä päivillä on mulle itselle merkitystä. Tänään olisi ollut se toinen niistä. Mun Mummulla (tuolla Mahti-Mummulla!) on tänään nimipäivät. Ja kuinka hauskaa se olisi ollut Ellulle kertoilla isompana, että hän on syntynyt perjantaina 13. päivä. Hah. 
Mutta eipä tunnu siltä, että tänään päästäisiin minnekään lähtemään. 
Onneksi on vielä tuo toinen päivämäärä, johon tähtään hyvinkin paljon itse ja teen kyllä vaikka ja mitä temppuja, että Ellu syntyy ko. päivänä! ..jos sellaisen eteen nyt voi kauheasti mitään tehdä. Kyykkyhyppyjä? ;)

Mutta kaiken kaikkiaan tällä viikolla oon ajatellu eniten ehkä tasan yhtä asiaa - sitä kuinka onnellinen olen, kun mulla on nää tyypit: 

 

5 kommenttia