Kesäkuun eka - Tuokokuun suosikit

Ajattelin ottaa tavaksi kirjoitella (ainakin yrittää) aina kuun ensimmäinen päivä edellisen kuun suosituimmista jutuista - teidän "suosikki" eli luetuin teksti, oma suosikkini ja joku vinkkipostaus. Tämä on tälläinen sopivat köykänen kirjoittaa aina kuun ensimmäisenä päivänä ja varsinkin nyt, kun meikäläinen on perjantaista saakka saanut puuskutella suppareiden kanssa, ei koneen äärellä jaksa kauaa istua. 
Tuntuu siltä, että synnytys alkaisi, muttei kuitenkaan ala kunnolla. Ärsyttävää tuskailua. 

Mutta asiaan. Toukokuun suosituimmaksi tekstiksi Google analyticsin mukaan on noussut 


Enkä nyt ihan ihmettele. Asiastahan en ollut puhunut etukäteen kenellekään. En ole sitä tyyppiä, joka huutelee ongelmistaan kenellekään ja tulihan ero monelle yllätyksenä. Ihan omassa yksityiselämässäni kuin täällä bloginkin puolella. Joten sain aika paljon yhteydenottoja kirjoituksen jälkeen.. Olin siihen varautunut, mutta silti se yhteydenottojen ja "valittelujen" määrä ehkä yllätti. En kuitenkaan halunnut osakseni sääliä, sillä sitä en keneltäkään kaivannut. Itse kävin monenlaisia tunneskaaloja läpi, mutta toisten ihmisten sääli on aina jotain sellaista, mitä vierastan. Ei tässä nyt kuitenkaan olla jääty "puille paljaille". 
Tulen kirjoittelemaan meidän arjesta tyttöjen kesken ja siitä, miten meillä on rullannut tämän viimeisen kuukauden. Hyvin menee :) 

Oma toukokuun kohokohtani ja suosikkini oli ehdottomasti 


Itse kuvauksissa oli jo aivan järjettömän ihanaa ja hauskaa, että lopputulos ei voinut olla huono - eikä se ollutkaan! 
Mulla on tietokoneen kanssa erimielisyyksiä siitä miten tota kuvacd:tä luetaan (tietokone ei lue sitä ollenkaan), joten on ollut hankaluuksia saada kuvia omalle koneelle. Tällä hetkellä ne ovat A:n koneessa ja laiskuuttani en ole saanut kaikkia siirrettyä omalle koneelleni. Tuijottelen vieläkin välillä kuvia ja ihastelen niitä. Mun oma taapero <3
Pitäisi saada teetettyä kuvat ja taulu. 

Sitten vinkkivinkkinä, jos kaipailette kesätekemistä - tulkaa Turkuun!


No words needed. Me ainakin tyttöjen kanssa tullaan käymään kaiken maailman museot ja nähtävyydet läpi tänä kesänä! Nähdään siis täällä!

Loppuun on ihan must laitella vielä tämäkin postaus, sillä teille on viikko aikaa osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa lahjakortin lastenvaate ja -tarvikeliike Tikkunekkuun. Käykäähän osallistumassa! 
Postauksessa on myös koodi, jolla saa Tikkunekun tilauksen täysin ilman postikuluja! 


Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu!
Täällä alkoi lapsilla loma, mikä tarkoittaa (toivottavasti) äidinkin osalta pitkään nukkumista ja aurinkoa!

P.s. Meille syntyy tässä kuussa neljäs prinsessa taloon!!!!!!

2 kommenttia

 1. Minä olen tällä hetkellä itsekin niin herkässä mielentilassa tämän kahden vuoden jälkeen mitä meillä ollut, että voin lähes pahoin ajatellessani sinua ja teidän tilannetta. Ei minun ainakaan ollut tarkoitus sääliä, ei kiva sana kyllä ei, vaan olen todella pahoillani siitä, että olet joutunut tuohon tilanteeseen JUURI NYT tuolla hetkellä. Linalle ja vauvalle tulee vielä niin pieni ikäero, että ihan sitä ajatellen kahdet käsiparit olisivat varmasti olleet helpommat teillä siellä seuraavat vuodet vaikka ihan varmasti pärjäät yksinkin. Mutta onneksi olet myös rohkea ja uskallat varmasti pyytää apua jos tulee semmoinen tilanne, että tarvitset sitä!

  Kyllä elämä aina järjestyy <3

  VastaaPoista
 2. Suurimmaksi osaksi "montun auki" jättäneet kommentit ja ne, joista olen jopa loukkaantunut, ovat tulleet omasta kaveripiiristä. Joten en koe, että täällä kukaan olisi lähtenyt säälimään ja pitämään mua surkeana :)
  Enemmän on sellanen voimaantunut olo aina tullut, kun lukee täällä kommentteja ja tsemppauksia!

  Olen kyllä itsekin sitä mieltä, että tälle olisi voinut olla parempikin ajankohta, jos sellaista koskaan on.. Mutta elämässä oon oppinut, ettei kaikkeen pysty itsekään vaikuttamaan ja välillä pitää todeta, että shit happens :D

  VastaaPoista