Kännykän lempparit

Nykyään tulee ihan kauhean vähän kuljettua kamera kädessä. Siihen on aika luonteva selitys - siitä kädestä roikkuu joko taapero tai se kannattelee vauvaa. Joten kuviakin tulee otettua nopsaa käden ulottuvalla kännykällä. 

Tässä teille muutama suosikkini, jotka ovat tässä viikon aikana rantautuneet kännykän muistiin: 


12 kommenttia

 1. Ihana tuo viimeisin kuva :) Kaikki muutenkin tosi söpöjä, mitenhän tässä itse malttaa odotella? ;) :)

  -Minna

  VastaaPoista
 2. Niin hellyyttäviä kuvia varsinkin nuo viimeiset, jossa tytöt ovat kahdestaan.♥

  VastaaPoista
 3. Neitokaiset on niin suloisia :) Mulla on sama homma ton kameran kanssa. Siisä se tönöttää hyllyllä, mutta kun raahaan Enniä jonnekin ja Samua niin siihen se kamera myös jää. Kännykkä on koko ajan mukana ja sillä saa nopeasti räpsättyä kuvan. Jos lähtisin kameraa hakemaan niin olisi tilanne mennyt jo :D

  VastaaPoista
 4. Voi mikä mussukka!

  Miten oot itse jaksanut? Ootko saanut levättyä?

  VastaaPoista
 5. Ihania :) Lokakuussa päästään mekin jälleen tuohon ihasteluun neljännen kerran :) Vielä olisi maltettava vähän aikaa. .)

  VastaaPoista
 6. Kiva, kun joku kysyy :)
  Oon itse asiassa "olosuhteisiin nähden" jaksanu tosi kivasti! Varauduin unettomiin öihin ja vaikeisiin päiviin, mutta vauva on -ainakin toistaiseksi, kop, kop- todella helppo tapaus, joka nukkuu, nukkuu, välillä syö ja nukkuu :) Joten öisinkin saan min. 3h nukuttua putkeen syöttöjen välissä.
  Ja onneksi apua saa läheltä :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä :) Kaikki apu ja ylimääräiset kädet kehiin!

  Kolme tuntia on kyllä tosi hyvin, siinä ehtii itsekin torkahtaa, eikä heti tarvitse olla heräilemässä uudestaan :)

  VastaaPoista
 8. Voi elämän kevät ja karut kävyt että nää käy tunteisiin, miten ihanaa!! <3 Mie melkein tasajalkaa hypin kotona kun kuulin pikkuisen saapumisesta maailmaan, kyllä häntä odotettiin! Onnittelut teille kaikille pienen prinsessan saamisesta perheeseen <3

  VastaaPoista