Vauvan unia varten

Tiistaina vihdoin ja viimein sain tilattua Ellulle sängyn, kuten Facebookin puolella huutelin.
Hieman jännitti, että ehtiikö se tulemaan ajoissa, vaikka toimitusaika oli 2 - 5 arkipäivää, niin jännitti silti. Odottelimmehan viime vuonna Linan yhdistelmiä 2 kuukauden ajan, vaikka niiden piti tulla viikossa...
Onneksi tällä kertaa toimitus oli vilkkaampaa sorttia (eri verkkokauppa) ja pääsin hypistelemään Ellun omaa riipukeinukehtoa jo eilen illalla! Hyvinkin nopea toimitus siis!
Luulin, että paketti olisi aivan valtavan kokoinen ja ajatus siitä, että lähtisin sitä yksin Linan ja rattaiden kanssa hakemaan 1,5km päässä olevasta postista oli vähintäänkin epätoivoinen.. Joten pyytelin kiltisti (anelin ja tirautin melkein itkut), että M voisi hakea paketin puolestani, kun hän siellä päin enemmän liikkuu. Ja niin M ystävällisesti jalkapallopelinsä jälkeen haki meille Ellun sängyn postista ja pääsin sitä kasaamaan! 
Paketti ei kuitenkiaan suinkaan ollut mikään valtava ja olisin voinut sen ihan hyvin itsekin hakea.. hups.
Kasaaminen oli helppoa, vaikka ohjeet olivat jopa Ikean kasaamisohjeita sekavammat ja suppeammat. Mutta kaikki oli lähes valmiina ja kasaamiseen tarvittiin vain loogista ajattelua. 

Riippukeinu on myös isompi, mitä odotin. Ja odotin aika isoa. Tai lähinnä sen pituus yllätti, enkä saanutkaan sitä mahtumaan hoitopöydän kanssa makkariin ihan niin sulavasti. 
Tällä hetkellä hoitopöytä miettii omaa sijaintiansa oman sänkyni päädyssä.. Eli aika tiellä. Syy, miksi valitsin Ellulle Amazonas Koala riippukeinikehdon oli, etten halunnut ostaa toista pinnasänkyä meidän talouteen. Lina siirtyy kuitenkin aika pian isojen tyttöjen sänkyyn ja koin turhana ostaa toista pinnasänkyä puolen vuoden käytön vuoksi. Takaraivossa on myös vauvan vatsavaivat, mahdollinen refluksi ja riippukeinun helppous heiluttaa vauva uneen ilman poppakonsteja.
Ellu saa sitten Linan vanhan pinniksen, kun Linan koordinaatiokyky kehittyy sen verran, että uskallan neidin laittaa matalaan sänkyyn. 
Ja onhan riippukeinu pitkäikäinen - sen käyttöpainoraja on 15kg, joten voimme sitä vielä ensi vuoden kesällä käytellä ulkona pienempien riippukeinuna!  
Siellä se nyt on! Ellun oma riipukeinu! En malta odottaa, että sitä päästään testaamaan ja hyväksi toteamaan. 
Kaiken kaikkiaan itse olen lukenut 97%:sesti pelkkää hyvää Amazonas Koala riippukeinukehdosta, joten odotan siltä aika paljon.

Kuva onnellisesta testaajasta: 

Onko teillä kokemusta Amazonas Koalasta?

4 kommenttia

 1. Meillä on tuo keinu. Ja oli kyllä loistava Mimin pahimpina refluksiaikoina. Tällä hetkellä ei oo ollu käytössä, mutta kun seuraava tulee niin tulee meillekkin luultavasti sitten käyttöön =)

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä ihana! Tommosen oisin voinu itekin ostaa Samulle aikanaan :)

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka ihana! Kyllä Ellun kelpaa tuossa nukkua. :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen alkanut unelmoimaan vastaavasta meidän pienelle!

  VastaaPoista