Taas yksi punapää

Kirjoittelin jo Linan odotusaikana, että meille tulee irlantilainen menninkäinen. Toisin sanoen, punatukkainen tyttö.
Tällä kertaa olen hyvinkin varma siitä, että uusinkin tulokas tulee omistamaan nämä "ihanat" punaisensävyiset hiukset kuin minulla, R:llä ja Linalla on. 
Linalla ei enää ole niin vahvasti punaiset hiukset kuin joskus 2-3kk iässä, mutta hiusten laatu ja väri on vasta kehitteillä, joten katsellaan uusiksi 10 vuoden päästä kuinka punaiseksi ne hiukset muuttuvat. Nyt Linan hiukset ovat hyvinkin saman väriset kuin hänen isällään on, tumman ruskeat - ruskeat. Tosin koko aika vaalenemaan päin.

Tämän raskauden aikana olen värjäillyt vain muutamaan otteeseen hiuksiani, periaatteella sitten, kun en enää itse kestä katsella juurikasvua. Ja väri on pysynyt tumman ruskeassa. Ainakin purkissa lukee niin. Sellaisena hiukset ehkä jaksavat pysyäkin - päivän tai kaksi värjäyksen jälkeen. Sillä kappas, kappas, irlantilainen menninkäinen on taas täällä! Hiukset ovat entistäkin vahvemmin punaiset tällä kertaa. 
Itseä ärsyttää. En tykkää ollenkaan, että koitan pitää kiinni ruskeasta ja hiukset ovat jatkuvasti vain punaisemmat ja punaisemmat. Mur mur. Mutta mitä sitä itselleen ja hormoneilleen mahtaa? Ei mitään. 
Joten tämän raskauden jälkeen aion ihan oikeasti sitten luovuttaa ja värjätä ne hiukset punaiseksi, niin ei tarvitse pettyä jokainen kerta värjäyksen jälkeen kuinka punainen puskee ruskean läpi. 

Ellulla taitaa olla punapikmenttiä sen verta paljon, että pitää alkaa miettimään jotain irlantilaista nimeä neidille ja harkita muuttoa irkkuihin... Ja jos luonne on samaa kaliperia isosiskon kanssa, ei ole epäilystäkään, että onko Irlanti meille se oikea paikka ;) Ei kommentteja