Keskiviikon kuulumisetPääsin eilen ilman lapsia käymään kaupungilla. Näin kaksi lukioaikaista kaveriani, joiden kanssa nähdään laittoman vähän!! 
Tajusin reissulla myös, että minulla on enemmän kavereita ympärillä, kun itse ajattelenkaan. Pitäisi vain itse pitää enemmän yhteyttä. Yhteyden pitäminen on välillä niin kiven alla, ettei sitä tajua kuin vasta sitten, kun se melkein vuosi edellisestä tapaamisesta on mennyt! 
Itsellä on myös aika usein sellanen asenne, etten minä ainakaan lähde soittelemaan kenellekään, jollei kukaan soittele minulle... Niinhän niitä kavereita sitten näkeekin? 

Onni on kuitenkin ystävät! Eilen näin kolme ihanaa naista, yksi niistä kävi täällä meillä moikkaamassa ja kahden kanssa juotiin tuopilliset Rennon terassilla. Kyllä, vedin oikein kokonaisen tuopin. Colaa. Sitruunalla. HC. 

M ottaa Linaa yökylään perjantaina, joten pääsen viettämään isompien lasten kanssa kolmistaan aikaa. Tiedossa on ainakin saunomista ja shoppailureissu lauantaille. 
On tärkeää saada viettää isompienkin kanssa aikaa, kun näin arjessa se aika hukkuu arkirutiinien joukkoon. Kesällä kuitenkin aikaa on vielä vähemmän ja isommatkin viettävät muutaman pidemmän jakson isällään, joten kesä menee varmasti liiankin äkkiä ohitse. 

Lauantaina poksuu myös taasen viikkoja ja täyteen tulee 35+0, eli 36. raskausviikko alkaa. Kannattaa pysyä kuulolla lauantaina, sillä tiedossa on jotain myös teille lukijoille!

Ihanaista keskiviikkoa kaikille - kehoitan keskiviikon kunniaksi teitä jokaista soittamaan jollekin kaverille ja järkkäämään tapaaminen vaikka viikonlopulle!

2 kommenttia

  1. Mäkin välillä havahdun siihen, että onhan mulla niitä kavereita siellä täällä mut tulee vaan tosi huonosti pidettyä yhteyttä! Pitäis itekkin tsempata ja koittaa olla yhteydessä useammin. On vaan mukamas aina niin kiire :D viettäkää mukava viikonloppu isompien tyttöjen kesken! :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Aina on muka jotain tekemistä, ettei ehdi edes kuulumisia kysymään... Phyh.

    Kiitos, me vietetään varmasti mukavaa aikaa :) Ainakin itse odotan sitä. Tytöistä en sitten tiedä kuinka paljon äidin seura kiinnostaa :D

    VastaaPoista