Rv 30+0

Aivan käsittämätöntä! Juurihan kirjottelin rv 25+0 postauksen...
Siitä huolimatta se on todettava, että nykyään viikot alkaa kolmosella ja meillä on mahan kanssa maksimissaan enää yhdenksän viikkoa yhteiseloa jäljellä!!!Ellundeeruksesta on tullut päivä päivältä vilkkaampi, joten haaveet siitä rauhallisesta vauvasta taitaa olla ihan turhia. Musa vie vieläkin Ellua eteenpäin ja tietyt ohjelmatunnarit selkeesti ovat tuttuja. Taitaa käydä samalla tavalla kuin isosiskollekin - Lina rakastaa Emmerdalen tunnaria yli kaiken! 


Supistuksia tulee koko aika enemmän ja ne alkavat olemaan jo aika kipeitäkin. Tänäänkin alkoi supparit ihan yhtäkkiä, kun meidän piti lähteä ulkoilemaan, ne kestivät tunnin ja siihen se sitten loppui. 
Satunnaisten suppareiden lisäksi mun alaselkä vaivaa todella paljon. Viimeiset pari päivää oon kävelly kuin Quasimodo, kun oikealta puolelta selkä lonksuu todella pahasti... Ja sen lonksumisen kuulee myös mies. Ihan terveellistä? 
Näistä vaivoista närästys on sentään alkanut olemaan kurissa! Lieneekö syy ruokavalion muutoksessa? Vähemmän napostelua ja nannaa.. Ja olen muistanut ehkä myös ottaa joka aamuisen Somacin huomattavasti useammin kuin ennen. Vaikkei sekään sitä pahinta närästystä poissa pidä. 


Maha kasvaa kasvamistaan ja pelonsekaisin tuntein odotten, että kuinkas iso siitä tuleekaan vielä jäljellä olevien viikkojen aikana. Iso. 
Meillä on vielä aika paljon hommaa ennen vauvan tuloa ja aikataulu aika tiukka, joten pitänee ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa tekemään! 


Tulevalla viikolla saatte lukea enemmän raskausajatuksia ja -juttuja, sillä 30+0 viikkojen kunniaksi päätin keskittyä enemmän raskauteen. Tiedossa on omia ajatuksia, SYPE-käynti, neuvolaa ja mahavertailua tämän ja edellisen raskauden osalta. 


Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! 
Meillä aletaan tekemään mun bravuuria - pizzaa! Nam!


6 kommenttia

 1. Oon tän jo monta kertaa tainnut sanoa, mutta voi että kun sä olet nätti! Ihana tuo sun masukin ♥ Uskomatonta miten nopsaan aika on kulunut, vastahan kerroit että olet raskaana :)

  VastaaPoista
 2. Oi oi, ei enää kauaa kun pikkuinen on maailmassa. :) Sulla on kyllä niin ihana masu..mäkin haluun!! :)

  VastaaPoista
 3. Voi mikä masu, aivan ihana! Niin ihastuttuvia kuvia. Ai kamala, muistan sen närästyksen, puistattaa vieläkin. Viimeiset neljä viikkoa nukuin pystyasennossa, mikään muu kuin synnytys ei auttanut. Ihana tunne, kun tajusi ekan kerran närästyksen jääneen synnärille. Meidän neitokainen tunnisti hyvin pienestä Myytinmurtajien Adamin ja Jamien sekä Ncis:in Gibbsin äänen. Olin vuodelevossa rv:stä 20 eteenpäin ja nuo kaksi ohjelmaa kuuluivat vakiokatsottaviin. Yhä edelleen neiti (3v) tunnistaa Adamin ja Jamien.

  Tsemppiä loppuraskauteen. ♥

  VastaaPoista
 4. Mä en kestä, sullakin on niin kaunis kumpu ja muutenkin koko tuo onnea säteilevä olemus! Antaisin vasemman jalkani saadakseni tuon kaiken, närästyksineen päivineen :'D Tsemppiä, tsemppiä näihin viimeisiin viikkoihin, nauti täysillä :)

  VastaaPoista