Muutto tuli ja meni

Meillä on mennyt viikonloppu täysin muuttohommissa, kuten olen aika hyvin mainostellutkin. Vielä on paljon tavaraa vailla paikkaa - lähinnä minun ja mieheni vaatteita, sillä ystävällinen entinen asukas oli päättänyt viedä vaatehuoneesta hyllyt mukanaan! Kiitos siitä! Nyt me venaillaan, että saadaan uudet hyllyt entisten tilalle, jotta saan meidänkin vaatteet pois laatikoista. Samaten vaatehuoneeseen olisi tulossa myös mm. vauvan ja Linan syksyn/talven ulkovaatteita, joten nekin odottelevat purkamista laatikoissa. 
Itse muutto sujui kivasti. Ei mitään erikoisempia ongelmia, vaikka ongelmiahan nyt ihan kaikille tulee eteen. Mikäänhän ei voi koskaan sujua kuin rasvattu. Mutta tällä hetkellä nekin pienet esteet ovat selätetty ja muuttoa voi muistella hyvällä. 
Auttamassa meillä oli sopivasti porukkaa - iso kiitos kaikille mukana olleille! Itsellä tekeminen painottui pakkaamiseen ja purkamiseen, sillä luonnollisesti tuo kantaminen tämän mahan kanssa oli hieman hankalaa.. Purkuhommia teinkin koko viikonlopun ihan non-stop ja vatsa kyllä on kiittänyt siitäkin työtahdista - supistuksilta ei ole vältytty.

Hyvästi luhtitalon rappuset!!

Nyt, kun kämppä alkaa näyttää enemmän tai vähemmän kodilta, niin saa itsekin ottaa hieman rennommin. 


Luonnollisesti jumppaamiset ja syömisten tarkkailut jäivät kyllä viikonlopulta tyystin. Vaikka ennen perjantaita uhosin itselleni, että jaksan muuton timmellyksessä kyllä jumppailla ja katsoa kellosta ruoka-aikataulua, niin joo... ei se nyt ihan niin mennyt. Sen jälkeen, kun olin hikoillut 12h purkaessa ja rampatessa ylä- ja alakerran väliä, niin ei enää jumppa oikein houkutellut. Ja rappusten kävely on kyllä osoittautunut erinomaiseksi treeniksi! Jalat ovat olleet aika kovilla... 
Tämän viikon mitat jäivät maanantaina ottamatta. Minulle tuli aivan järjetön kiire, kun hokasin aamulla, että lapset pitää saattaa bussipysäkille, sillä he eivät sinne täältä osaa. Joten maanantaiaamun treenit koostuivat kahdesta lenkistä bussipysäkille ja takaisin, mikä on kyllä entiseen matkaan verrattuna kolme-neljä kertaa pidempi. Uusi asunto on tuntunut kodilta heti alusta saakka. Pieniä vikoja on siellä täällä, joista luonnollisesti ilmoitimme isännöitsijälle, jotta saamme kämpän kuntoon. 
Mutta kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen! Tilaa on enemmänkin kuin riittävästi ja valitettavasti se Ikean kauppalistan pituus on kasvanut tässä parin päivän aikana aika lailla... Tai kukkaron kannalta valitettavaa - itse en valita lainkaan. Parempi kotiesittely luvassa, kunhan saadaan loputkin kamat paikoilleen ja sisusteltua kämppää oman näköiseksi!

Mutta kuinka hyvältä tuntuukaan sanoa, että muutto on ohi ja meillä on aivan ihana uusi asunto!!!

5 kommenttia

 1. Ihana kuulla että uusi asunto tuntuu heti kodilta. :)
  Onnea uuteen kotiin. ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin :)

  Kivalta näyttää jo, usko tai älä, niin noita ''sotkukuvia'' kun katsoo niin tekisi itekin mieli muuttaa :D Musta parhautta on tavaroiden laitto paikoilleen uuteen kotiin uudessa järjestyksessä <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin!! Meillä on muutto vielä edessä... ja kauhulla odotan =DDD

  VastaaPoista