Linan viikko

Huh! Kokonaiset kaksi päivää meni blogipimennossa! En muista koska viimeksi olisi ollut niin kiirettä, ettei mitään ole ehtinyt kirjoittamaan! Mutta valehtelematta - ihan hyvää se teki keskittyä näihin synttärikiireisiin ja antaa blogin levätä. 
Eilen illalla olin niin poikki jo kello kuudelta, että olisin ollut täysin valmis menemään nukkumaan siltä seisomalta kuin viimeinen vieras astui ovesta ulos... 

Raskausjutuista siirrytään luontevasti kirjoittelemaan tällä viikolla vauvasta taaperoksi muuntautuvasta Linasta, jonka syntymäpäivät ovat virallisesti keskiviikkona 30. päivä. 
Otimme kuitenkin varaslähdön juhlinnalle, jotta saisimme muutaman vieraankin joukkoomme, sillä lasten syntymäpäiväjuhlat vappu aattona tuskin on kovinkaan monen aikuisen suunnitelmissa... Virallisena synttäripäivänä meillä onkin tiedossa neuvolaa ja jollei rokotuksista aiheudu suurta tuskaa (kuumetta) niin päädymme varmasti käymään vapputorilla. 

Tämän viikon teemana on siis kukas muukaan kuin äidin pikkuisin - Lina. 

Myöhemmin siis luvassa kuvasaastetta eilisiltä juhlilta ja viikon mittaan tulee käytyä läpi neidin kulunutta vuotta, neuvolamittoja ja muutenkin äidin itkuvirttä siitä kuinka isoksi vauva onkaan kasvanut. Nyyh. 

Loppuun sneak peek tulevasta postauksesta. Äidin vauva <3 


1 kommentti

  1. Toivotaan ettei tulis kuumetta. Meillä mpr rokote nosti kuumeen viikko rokotuksen jälkeen ja piti sen korkealla 5 päivää. Sitten tyttö sai muutaman poissaolokohtauksenkin ja jouduttiin käymään sairaalassa :/

    VastaaPoista