Lauantaina messuillaan!

Tänä aamuna otin ja ostin netin kautta itselleni junalipun Pasilaan lauantaiaamuksi. 
Mikä tarkoittaa siis vain ja ainoastaan sitä, että meikäläisen näkee lauantaina Lapsimessuilla!


Viikonloppuiset Lapsimessut ovat itselle ihka ensimmäiset, enkä koskaan ole oikeastaan ollut mikään suuri messuilija, sillä kärsin sosiaalisten tilanteiden pelosta (joka on muuten todella paha raskausaikana!) ja jouduin miettimään näidenkin messujen osalta omaa osallistumistani useampaan otteeseen. Mutta mielenkiinto vei voiton ja ajoissa sovittu tapaaminen ystävän kanssa sai tämänkin pelkurin lähtemään ja hyppäämään tuntemattomaan. 
Ja tietty nyt, kun junaliput ovat taskussa, matkaa ei voi enää peruuttaa! 

Mikä niissä messuissa sitten kiehtoo? Jotkut käyvät joka vuosi, pariinkin otteeseen ja kiertävät kaikki mahdolliset messut ja tapahtumat, jotka vain omalle reitille ilmaantuu. 
Itse lähden mukaan silkasta mielenkiinnosta ja halusta päästä näkemään, mitä Helsingin messut tarjoavat. 
Samaan aikaan Lapsimessujen kanssa Messukeskus tarjoaa koettavaa myös Kädentaito-, Lähiruoka&Luomu messujen kuin PetExpon, Model Expon ja Outletexpon merkeissä. Joten jokaiselle on totisesti jotakin tarjolla! 
Lisää ohjelmasta voit lukea klikkaamalla linkkejä tai lukemalla Messulehteä tästä.

Lähden liikenteeseen aika ennakkoluulottomasti ja avoimesti - en osaa odottaa mitään tai olla odottamatta mitään. Mutta toivon, että kokemuksesta tulee todella rikas! Tapahtumana.. luulen ennemminkin köyhtyväni noin kukkaron puolelta ;) 

Jos sinua kiinnostaa lähteä messuilemaan, niin lippuja voi ostaa Lapsimessujen nettisivuilta, tämän linkin alta. 
Lisää infoa aukioloajoista ja lippujen hinnoista pääset lukemaan täältä. Myös Lapsimessujen Facebook-sivut ovat kattavat ja päivittyvät tiuhaan tahtiin!

Oletteko te kovia messuilijoita? Lähdettekö liikenteeseen viikonloppuna? 

Jos näette meikäläisen lauantaina lyllertävän pitkin käytäviä, niin saa vapaasti tulla moikkailemaan!! Nähdään lauantaina!


1 kommentti

  1. Olen melkoisen ahkera messuilija, joskin nämä messut ovat nykyään ihan erikoistapaus. Kannattaa tosiaan uskaltaa myös Model Expon puolelle (ihan totta, tsekkaa ainakin osasto 7 g 69, ei sen ihan kylmäksi pitäisi jättää;) Hauskoja messuja sinulle!

    VastaaPoista