Helsingin Lapsimessut - arvonnan voittaja!

Hieman aikataulusta myöhässä pääsin kuin pääsinkin suorittamaan arvonnan. 
Tällä kertaa aikataulua venytti myös se, että halusin tällä kertaa olla täysin varma siitä, että palkinto menee oikeaan osoitteeseen, eli tässä tapauksessa oikeasti rekisteröityneelle lukijalle, kuten olin tarkoittanut. 

Valitettavasti blogimaailmassa on viime aikoina tullut esiin todella paljon huijauksia näissä arvonnoissa, eikä tämäkään ollut poikkeus. Jopa anonyymit kommentoijat yrittivät osallistua arvontaan, vaikka mielestäni selkeästi ilmoitin, että haluan hemmotella rekisteröityneitä lukijoitani - eli niitä, jotka ihan oikeasti lukevat blogiani. 
Toki blogiani voi lukea anonyymistikin, mutta nyt halusin nähdä, että kyseinen henkilö kuuluu blogini lukijakuntaan. 
Joten jos kommenttisi on arvonnasta poistettu, en ole sinua löytänyt lukijalistaltani.

Hieman negatiivisen alun jälkeen olen kuitenkin arvonnan suorittanut - jäljelle jäi vain 10 lukijaa, joiden kesken arvonnan suoritin. 
Arpomisessa auttoi taas kerran Random.org. 

Voittoarpa tuli numerolla 4!

Onnekas, jonka kommentti tuohon lukemaan osui on

  
Oikein paljon onnea Me Wämili!!!! 
Käypä äkkiä lukasemassa sähköpostisi, ohjeet voittolipun lunastamiseen löydät sieltä vielä tämän illan aikana! 

Toivottavasti muita onni potkaisee jossain toisessa arvonnassa! 
Nähdään Lapsimessuilla! :)

7 kommenttia

 1. Kylläpä tuli paskan maku suuhun tästä tekstistä, ehkä siksi koska itse rekisteröidyin lukijaksi Blogilovinin kautta, mainitsin asiasta kommentista ja kerroin koko nimeni millä mut pitäis löytää sieltä lukijalistasta.
  Jos se ei kelpaa, olisi tietenkin ollut kiva että kerrot mitä pitää tehdä että on 'rekisteröitynyt lukija'. Odottelin tätä arvonnan tulosta sormet syyhyten ku oli hyvä fiilis, no eipä ole enää.
  //JenniHL

  VastaaPoista
 2. Olen pahoillani, että pahoitit mielesi.

  Valitettavasti yhdessäkään kommetissa ei mainittu Bloglovinia, joten en ole voinut tälläistä ottaa huomioon etsiessäni lukijoita. Luin kuitenkin kaikki kommentit ennen postamista moneen otteeseen läpi, joten en usko sen voineen vain mennä ohi minulta.
  Tietty olisin ottanut tämän seikan huomioon, mutta tosiaan en voinut sitä ottaa huomioon, sillä tälläistä ei missään kommentissa mainittu.

  Totta on, että olisin voinut eritellä erikseen, mitä tarkoitan rekisteröityneellä lukijalla. Itse miellän sillä ne, jotka ovat bloggerissa rekisteröityneitä lukijoita. Usein sen olen myös maininnut arvonnan yhteydessä.
  Mutta olisin ottanut myös sinun tapauksesi huomioon, jos Bloglovinista olisit kommentissasi maininnut.
  En ole kuitenkaan älynnyt lähteä lukemaan kaikkia eri mahdollisuuksia lukea blogiani - sillä en erikseen mainunnut esim. Faceboolukijoita tai Blogilistan kautta tulevaia lukijoita. Tarkoituksena oli ottaa mukaan bloggerin kautta rekisteröityneet lukijat huomioon tässä arvonnassa.

  Jos lukijalle/osallistujalle jää jokin kohta arvontaan osallistumisessa epäselväksi, siitä voi myös bloggaajalta kysyä. Itse ainakin selvennän mielelläni sitä, mitä olen tarkoittanut.

  Oma tarkoitukseni ei ollut pahoittaa kenenkään mieltä. Päinvastoin, tarkoitukseni oli tuottaa iloa jollekin lukijoistani. Itse kun en kuitenkaan tästäkään arvonnasta hyötynyt millään tapaa, vaan järjestin sen täysin vapaaehtoisesti ja saamatta siitä itselleni yhtään mitään vastineeksi.
  Kuten uusimmasta postauksestani voit lukea, että tämän arvonnan tiimoilta oli todella paljon huijareita liikenteessä, mikä nosti myös minun kynnystäni poistaa osallistujia.
  Myös itselläni on todella paha maku suussa tämän arvonnan kanssa. Sen vuoksi, että koen itse olleeni huijauksen kohteena ja sen vuoksi, etten ihan oikeasti tykkää poistella kenenkään osallistumisia ja olla julma.

  Olen pahoillani, että olen pahoittanut sinun mielesi.
  Sinun kannalta onni on, että arvontoja Lapsimessuille on vielä useammassa blogissa. Toivottavasti onnetar tärppää niissä!

  VastaaPoista
 3. Ja mulla on kaikki kommentit vielä tallella, joten voin myös todistaa, ettei mainintaa Bloglovinista ole ollut missään kommentissa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja kumarrus,ensikertalainen pääsee messuilemaan ^_^

  VastaaPoista
 5. Voipi olla etten sitten maininnut sitä Bloglovinia mutta edelleen peräänkuulutan sitä että jos halutaan että ollaan rekisteröityneitä lukijoita, että sitten myös kirjoitetaan miten sellaiseksi tullaan. Kiitos asiallisesta vastauksesta, harmitus on vähentynyt ja ikävää että toiset yrittävät ehdoin tahdoin huijata. Itselle paha mieli tuli siitä että yritin tosissaan tehdä sääntöjen mukaisesti mutta ilmeisesti väärää kautta. No, voitin liput muualta niin ei senkään takia harmita ihan niin paljoa.
  Kiitos ystävällisyydestäsi (ja tämä oikeasti eikä kettuillen ;) <3
  //JenniHL

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla, että sait lippusi toista kautta!
  Onnea! :)

  VastaaPoista
 7. Ole hyvä! Oli ilo huomata, että lippu meni oikeaan osoitteeseen :)

  VastaaPoista