Babyfit: Maanantain mitat

Taas kerran se aamu, jota olen pari päivää stressannut..

Stressannut ihan ja vain sen takia, etten ole oikeasti päässyt tekemään viimeisen viikon aikana juurikaan mitään. Muutto vei ihan kauheasti mehuja - kun oli nelisen päivää 12h tuntia putkeen purkanut laatikoita ja rampannut ylä- ja alakerran väliä hiki otsalta valuen, ei enää sen jälkeen lihaskuntotreeni houkutellut... 
Sitten tuli arki ja meillä oli kaikki menot ympätty taasen samalle viikolle. Selityksen makua. 
Pääsin kahdesti vaunulenkille Linan kanssa, joten lasken sen ja muuttohikoilun kuntoiluksi :D

Toki tuli myös lauantaina käveltyä messuilla reilu kolmisen tuntia putkeen ja hiki valui sielläkin pitkin otsaa.. tosin taisi olla enemmän tuskanhikeä kuin kävelystä aiheutunutta hikeä. 
Olin sunnuntaille suunnitellut itselleni jumpat ja treenit, jotta saisin taas aloitettua tämän kuntoprokkiksen, mutta kuinkas ollakkaan - lauantain messuilut aiheuttivat (jo lauantaina) koko aika kovenevia supistuksia ja olin eilen puoli päivää kippurassa, enkä voinut loppuillasta edes syöttää Linalle iltapalaa, kun istuminenkin teki niin pahaa. 

Tänä aamuna on hieman parempi olo, eikä maha ole ollut vielä niin kipeä kuin eilen. Mutta jo mittojen mittaaminen ja liikkuminen aiheutti parit mojovat supparit. 
Toivottavasti tämä on joku ohimenevä juttu, joka johtuu tuosta messuilusta, sillä en todellakaan aio jäädä seuraavaksi 7-9 viikoksi kotiin makaamaan! 

Onneksi Babyfitillä on tarjolla myös venyttelyjä ja rentoutusvideoita, joten kaikki mahdolliset avut otetaan käyttöön, jos tästä nyt ei hetkeen päästä liikkumaan. 
Jumppapallo olisi tässä vaiheessa kova sana! Vinkkinä Babyfitille - jumppapallojumpat/harjoitukset voisivat olla kiva lisä jumppavideoihin! Itse ainakin sain loppuraskaudesta jumppapallolla hytkymisestä ison avun ja jo nyt alkaa tuntumaan siltä, että kyseinen pallo pitää meille kotiuttaa. 

Sitten niihin mittoihin. 
Viime viikon maanantaina tosiaan unohtui kokonaan ottaa mitat, joten mittaerotukset ovat laskettu 2 viikon takaisista mitoista, jotka löytyvät täältä

Vasen käsi   33,9   (-0,9)
Oikea käsi   37,8   (+2,7)
Rinta          100,0  (-2,5)
Vyötärö       97,4   (-1,6)
Maha          112,4  (+0,4)
Lantio         114,0  (-1,3)
Vasen reisi   62,8   (+1,0)
Oikea reisi   59,6   (-0,4)
Vasen pohje 41,0   (+0,8)
Oikea pohje 41,2   (+0,8)

Paino   +1,0kg 
 
Mun oikea käsi ja molemmat jalat elää näköjään jotain täysin omaa elämää! 
Mutta itse olen oikeastaan aika tyytyväinen näihin mittoihin. En ole paisunut kuin pulla, mutta tekemällä enemmän olisin varmasti saanut aikaseksi aika paljonkin muutosta! Joten ei voi syyttää kuin itseään tästä. 
Tällä hetkellä mahan tilanne harmittaa todella paljon ja ruikutin siitä jo miehelle aamulla puhelimessa... 
 
Ja vaikkei liikuntaa saisi kunnolla harrastettua, niin tällä hetkellä on taas ruokaremotin paikka.  Muutosta jäi päälle se "oho, 12h mennyt, enkä oo vielä syöny edes aamupalaa" tahti, joten taas se kello käteen ja jääkaappi täyteen terveellisiä välipaloja! 

Pitää luvata itselle tehdä tällä viikolla taas terveellisempiä valintoja ja tsempata treenien kanssa! 
 
Taas kerran mahtavaista alkanutta viikkoa kaikille! 
 
*Postaus toteutettu yhteistyössä Babyfitin kanssa*

1 kommentti

  1. Toivottavasti nuo supistelut ei ala vielä vaivaamaan.

    Blogissani on sinulle haaste. :)
    http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/2014/04/viisi-kysymysta-viisi-vastausta-viisi.html

    VastaaPoista