Babyfit: Maanantain mitat ja viikon suosikki

Viime viikko meni (taas kerran) ihan siivillä. 
Alkuviikko meni aina keskiviikkoon saakka täysin supistusten kourissa ja jo TYKS-käynti kolkutteli. Mutta päätin olla lähtemättä ja sen sijaan otin esiin Babyfitin videot ja otin itselleni rentoutushetkiä. 
Yhden käsipainotreenin pystyin viikolla tekemään, mutta muuten treenit olivat poissuljettuja, sillä kipeääkin kipeämmät supistukset yllättivät aina sillä pahimmalla hetkellä. 

Oli kuitenkin minulle tärkeää ottaa se oma aika viikon kiireistä ja varsinkin, kun supistuksia tuli ja tiesin niiden osittain johtuvan kiireestä ja stressistä, olivat Babyfitin rentoutushetket enemmänkin kuin tärkeitä minulle.
Pääsiäisen auringossa tuli ulkoiltua, vaikka sekin meinasi jäädä kokonaan tekemättä, kun ne ihanaiset supparit yllättivät aina pukeutumishetkellä. Toinen on rappusten kävely - olen pariin otteeseen jäänyt meidän rappusiin "jumiin", kun yksinkertaisesti ei pääse supistusten takia liikkumaan enää minnekään.

Ruokailurytmi on pikku hiljaa palautunut normaaliksi ja kotiruokaa menee taas säännöllisesti. Vielä, kun saisi itsensä kehittämään jotain uusia aamupaloja - alkaa se ainainen maitorahkan ja hedelmien syöminen pikku hiljaa tökkimään. Olisiko teille hyviä vinkkejä terveelliseen aamupalaan? 
Puuroa en oikein pysty syömään, olen kauralle allerginen puuron syöminen säännöllisesti saa mahan täysin sekaisin. Silloin tällöin pystyn lautasellisen puuroa itselleni ottamaan. Meillä tehdään puuro aina 4-viljan hiutaleista. Leivästä taas en oikein muuten kuin ruismuodossa välitä. Leikkeleet ovat aika pakkopullaa leivän päällä ja välttelenkin leikkeleiden käyttöä. 
Tarvisin myös rautaa ja sen puute alkaa jo näkymään todellisena väsymyksenä. Ihmisenä, joka ottaa päiväunet kerran vuodessa, olen tällä viimeisellä viikolla meinannut nukahtaa pystyyn joka ikisenä päivänä.. Rautatablettien ostaminen näyttää olevan ylitsepääsemätöntä. Unohdan ne joka ikinen kerta, kun käymme lähellä apteekkia. Joten jos teillä on vinkkejä, miten rautaa saisi lisättyä ruokavalion avulla, kertokaa ihmeessä! 

Maha on ottanut kasvupyrähdyksen viime viikolla ja sen näkee niin mitoissa kuin omassa kunnossa. Selkä on alkanut vaivaamaan ja se lonksuukin vähintäänkin epäilyttävästi. Linan kantaminen on hankaloitunut, eikä sylissä pitämisestä mahda oikein tulla yhtään mitään. 

Tämän aamun mittoja: 

Vasen käsi   34,1   (+0,2)
Oikea käsi   37,3   (-0,5)
Rinta          100,0 
Vyötärö       98,3   (+0,9)
Maha          114,5  (+2,1)
Lantio         114,3  (+0,3)
Vasen reisi   61,8   (-1,0)
Oikea reisi   60,3   (+0,7)
Vasen pohje 42,0   (+1,0)
Oikea pohje 41,3   (+0,1)

Paino   - 0,4 kg 

Mitoissa tosiaan näkyy mahan kasvu ja treenaamisen vähyys. 

Jatkossa joudun yrittämään harrastaa jotain vähemmän rasittavaa, jottei treenaaminen provosoisi supistuksia. Joten venyttelyt ja rentoutukset ovat tällä viikolla enemmän esillä. 
Tavoitteena on myös etsiä Babyfitin videoista joku jumppa, joka olisi rauhallinen, mutta tehokas. 
 
Tämän viikon ehdottoma suosikkina sanoisin olleen Babyfitin rentoutusharjoitusten! Vaikkakin hetki 11,5 kuukautisen melkein taaperon kanssa on aika vaikea järjestää ja toteuttaa, niin on se sen arvoista! 
Mulla on ollut viime aikoina niin paljon stressiä, että ekalla rentoutuskerralla purskahdin itkuun pelkästään siitä kuinka hyvälle se hetki tuntui. Joten voisin sanoa hetken onnistuneen. 
Miten te lievitätte stressiänne?
 
*Postaus toteutettu yhteistyössä Babyfitin kanssa*

Ei kommentteja