Äiti on nyt vähän väsyny...

Meillä elellään tällä hetkellä kovastikin muutosten tuulia - on muuttoa, on stressiä, on ongelmia. Pitäisi jaksaa itsekin pitää huolta itsestään, mutta se menee useimmiten siihen, että yrittää pitää ensin kaikki muut kunnossa ja sitten vasta itsensä. Kuten nyt alas istuessani hokasin, etten ole vielä itse tänään syönyt aamupalaa... ei ihme, että maha vähän kurnii. 


Muuttolaatikoiden keskellä ei enää onneksi tarvitse olla kuin 2 päivää!!! Lisää pakattavaa on vielä vähän, mutta oikeastaan ennen huomista en voi loppuja laatikkoon laittaa.. Joten pitää malttaa huomiseen, niin saa laitettua kämpän pakettiin. 
Muutto tulee kyllä niin oikeaan aikaan. On alkanut menemään totaalisesti hermo olohuoneessa nukkumiseen. Onneksi se olikin vain väliaikainen ratkaisu ja vielä isompi onni oli, että saimme uuden asunnon näinkin pian! Äiskällä räjähtäis parit sulakkeet, jos pitäis odottaa vielä pari viikkoa :D 


Lisästressiä ovat jatkuvat Wilma-viestit, joita putkahtelee A:n puolesta päivittäin. Meillä on mennyt kotona tosi kivasti jo pidemmän aikaa, mutta ei auta - kun neiti pääsee kouluun ja omaan kaveripiiriin (jossa ei ilmeisesti viisaus asu), niin ongelmia syntyy heti! 
Sen enempää A:n ongelmista puhumatta kerron, että anoin hänelle siirtoa toiseen kouluun. Itse olisin halunnut siirron heti, mutta se ei olisi ollut suotuisaa kenellekään. Joten A vaihtaa koulua syksyllä, jos siirron saamme. Meidän koulupiiriin kuuluu kaksi koulua, mutta siirtokoulu olisi täysin toisessa kunnassa. Joskin aivan uuden asuntomme lähellä. Jos en paikkaa hänelle sinne saa, niin anon siirtoa jonnekin toiseen kouluun. Tämä ei voi jatkua näin. 
Joidenkin mielestä koulun vaihtaminen on pahinta, mitä voi tehdä. Mutta ennen kuin tuomitsee, kannattaa ajatella, ettei tiedä kaikkea, mitä toisten ongelmien taustalla on. Voin äitinä sanoa luottavani tehneeni täysin oikean ratkaisun. 


Väsymystä lisää se, että Lina on alkanut nukkumaan vaihtelevasti. Eniten itseä väsyttää se, että Lina menee nukkumaan vasta joskus klo 23 maissa, jolloin itse olen aivan naatti. 
Jotkut yöt Lina nukkuu nätisti kokonaan, kertaakaan heräämättä ja toisinaan neitiä saa olla hyssyttelemässä 15min välein. 
Meillä aamut hoidan minä, mikä tarkoittaa myös sitä, että herätän lapset kouluun, joten aamuni alkaa välillä todella aikaisin ja kun takana on parin tunnin yöunet on äiti vähän väsynyt.... 
Hoidan myös kaiken, mitä kotona täytyy päivän aikana tehdä. Eli työpäivä on jatkuva, siitä klo 6:45 aina iltaan saakka. Näin on varmasti monella muullakin, en väitä olevani ainoa. Tällä hetkellä se ottaa koville, raskaana kun on vähän sitä sun tätä kolotusta.. 


Ehkä se on tämä muutto ja elämä laatikoiden keskellä, kun on saanut meidän perheessä kaikki vähän äkäisiksi ja väsyneiksi? Vaikkei sitä kukaan sano ääneen ja kaikki odottavat muuttoa enemmän kuin kesää, niin ehkä kuitenkin tämä jatkuva kaaoksessa eleleminen on tehnyt tehtävänsä.
Kukaan meillä ei oikein enää jaksa panostaa nykyiseen asumiseen ja siisteyteen, joten tuntuu, että elämme sikolätissä. Vaikka todellisuudessa meillä on vain laatikoita joka ikisessä nurkassa.. 


Enää kaksi päivää, enää kaksi päivää....


Jos sitä nyt kävisi aamupalan kimppuun yhden silmäparin tuijottaessa - kulutin aamupäiväuniajan tähän avautumiseen :D

11 kommenttia

 1. Väsymystä täälläkin :) Pitkään sairastelua isolla porukalla. Käy kurkkaamassa blogiani jos kiinnostaa,viime aikaiset päivitykset kyllä hyvin pitkälti sitä sairastelua :D

  VastaaPoista
 2. Mulla tulossa kirjotus samasta asiasta! :) Ja meillä muutto lauantaina...jee!!
  Koitahan venyttää vähän vielä hermoja....täällä väsymys on pätkinyt hermot riekaleiksi ;)

  VastaaPoista
 3. Täältä tulee väsynyt halaus antamaan energiaa <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei! "Tosi kivaa"... Voimia teille ja koittakaahan saada tauti kuriin! :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä muuttoon!!!

  Kyllä pari päivää jaksaa vaikka päällään seisten :D

  VastaaPoista
 6. Koita jaksaa, kyllä se taas kohta helpottaa! Sen vähän mitä A:n jutuista olet täällä kertonut olen myös sillä kannalla että koulun vaihto voi tehdä hyvää! Jos teillä ei oo vielä mitään houkutinta kannattaa myös laittaa porkkana houkuttimeksi jos koulussa käyttäytyy hyvin ja läksyt hoituu niin voisi jotain palkintoa olla tiedossa! ;) Meillä tytönkanssa tuo toiminut! Lisäksi se itsetunto voi olla niin pieni että usein lähtee muiden hölmöilyihin mukaan... Joten paljon kehuja! <3

  VastaaPoista
 7. Huomenna jo helppaa muuton verran! :)

  Meillä ollaan kokeiltu myös tuota "koulussa menee hyvin/normaalisti = palkinto" juttuakin. Sillä ei ole oikein mitään merkitystä A:lle.. Mutta totta kai kaikesta hyvästä kehutaan ja annetaan positiivista palautetta, se on ihan normaali käytäntö meillä :)
  A kun on valitettavasti sen verta moniongelmainen luonne, jota en viitsi sen enempää avata, niin meillä asiat on aina vähän tuplasti hankalempaa ja vaikeampaa löytää mitään, mikä tehoaisi. Mutta toivon todella koulun vaihtamisesta olevan hyötyä! Se on melkeimpä meidän viimeinen oljenkorsi....

  VastaaPoista
 8. Sitä suuremmalla syyllä jos melkeimpä viimeinen oljenkorsi niin täällä peukut ja varpaatkin A:n puolesta! :)

  VastaaPoista