Vuoden vielä nuori

Tänään meillä ollaan vietelty mun syntymäpäiviä. Tai lähinnä meillä on otettu rennosti, lapset on ollu ulkona ja mies vei mut ulos syömään. Tänään en oo käyny edes aamuvaa'alla, enkä ottanu huonoa omatuntoa siitä, että käytiin Amarillossa ja nyt illalla syötiin synttärikakkuna mutakakkua jätskillä. 
Synttärit kun on kerran vuodessa - huomenna ehtii taas rehkimään. 

Lina herätti meidät jo kello 6:35. Aivan kuten olin eilen Facebookin puolella manaillut..... Sain kuitenkin makoilla sängyssä ja odotella ihan rauhassa, että aamupala teki itse itsensä valmiiksi ja nousta omassa rauhassa ylös sängystä. 
Askarreltiin heti aamusta isompien tyttöjen kanssa edellisen postauksen pastillipurkki ja molemmat piti sen askartelemisesta todella paljon! Pastillipurkki on ehkä yksi parhaista ideoista pitkään aikaan!


Nyt, kun se ikä nousi vuodella, mua ei ole ahdistanut yhtään. Mitäs tässä, normipäivä, normihomma. Ens vuonna tuleekin sitten se kolmosella alkava täyteen ja sitä pitää ehkä jollain tapaa oikeasti juhlistaakin - kerrankos sitä! 
Lahjaksi sain mieheltä laukun ja uudet aurinkolasit, lapset oli tehneet kortin. Itsetehdyt ovat aina parhaita! ..ehkä se kamera sieltä joku vuosi tulee.. ;) 


Saimme eilen tietää, että muutamme viikon päästä - saa tuulettaa!!! Joten ensi viikolla voi olla hieman hiljaisempaa. Facebookkia ehdin päivitellä puhelimella tiheämpään tahtiin, joten jos kiinnostaa seurailla muuttopuuhia ym., kannattaa tykkäillä meistä siellä puolella! 
Myös Instagram päivittyy usein. 
Netin vaihtumisesta ei ole mitään tietoa, joten hyvin todennäköisesti ensi viikonlopun postaukset jäävät kokonaan pois, en oikein osaa postailla puhelimella.


Huomenna on taas tiedossa paluu arkeen ja jumppa odottelee kuumeisesti tekijäänsä! Olen kyllä vieläkin niin täynnä päivän Amarilloreissusta, että jumppaaminen kuulostaa vähintäänkin vaivalloiselta tapahtumalta tällä hetkellä... toivottavasti kanaburgeri sulaa yön aikana. 

6 kommenttia

 1. Onnea! :)

  Nammmm, Amarillo!! :p´´

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea synttärinä!

  Ja jaksamista muuttopuuhiin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille <3

  Amarillo oli superNAM ja muuttopuuhissa otetaan ens viikolla kunnon spurtti! Luultavasti jo huomenna saadaan avaimet ja päästään purkamaan tätä laatikkoviidakkoa meidän olohuoneesta uuteen kämppään! Jes!

  VastaaPoista