Syntymäpäivät on vaan kerran vuodessa - joulu sentään joka vuosi!

Mun syntymäpäivät on tasan viikon päästä. 
Toivottavasti päivä menee muuton temmellyksessä - jos ei, niin odotan salaa sitä, että mun mies on järkänny mulle jotkut kemut ja mun kaikki kaverit paikan päälle. Not gonna happen, se ei oo sitä tyyppiä. 
Vuosi sitten olin myös raskaana, kutsuin kaverit kylään ja vain muutama saapui - oli vähän sellanen fiilis, että istut yksin pöydän päässä ja puhaltelet vappupilliin kartiohattu päässä. Kiitos kuitenkin niille, jotka vaivautuivat paikalle! 
Joten viime vuodesta siipeeni ottaneena, en järjestä tänä vuonna itse yhtään mitään, koska nähtävästi selvinpäin jonkun synttäreiden muistaminen on nykyään out. 

Mulle syntymäpäivät on ollu aina tärkeitä ja oon joka vuosi juhlinu niitä näyttävästi. Mutta nää raskaudet on nyt estäny sen juhlinnan - ensi vuonna täytän 30 ja karkaan varmaan yksin jonnekin autiosaarelle juomaan margaritoja. 
Koskaan en oo oikeastaan saanu mitään "kunnon lahjaa", mies harvemmin ostaa mulle mitään lahjaksi. Mutta enpä koskaan mitään pyydäkään tai vaadi. 

Tänä vuonna ajattelin haaveilla ääneen ja laittaa kolme kovaa toivetta esille, josko ne joskus toteutuisivat ;) 

Kuva: tallinksilja.fi

Mä haluaisin laivalle! Ja laivalle koko perheen kanssa. En siis mitään ryyppyreissua, vaan perhematkan, jossa päästäisi kaikki rentoutumaan, syömään hyvin. Lapset pääsisivät leikkimään ja temmeltämään. 
Siljalla on suht edullisia perhehyttejä, jonne meidän perhe mahtuisi paremmin kuin hyvin ja ruokien kanssa reissusta tulis vain reilu 200€ keikka. Plus tietty kaikki tuliaiset yms. mitä itse laivalta ostetaan. 
Olis todella kiva tehdä jotain tällästä perheenä.

 Kuvat: stadium.fi

Toisena lahjatoiveena mulla on kunnon treenivaatteet. 
Tällä hetkellä treenailen todella vanhoilla vaatteilla, jotka eivät ole enää edes oikean kokoiset, vaan pistän päälle vähän sitä sun tätä - mikä nyt mahtuu päälle. Maha vaikeuttaa huomattavasti vaatteisiin mahtumista....
Synnytyksen jälkeen olis aivan ihanaa täyttää vaatehuone ihanilla treenivaatteilla- ja tarvikkeilla!  

Kuva: rajalacamera.fi

Viimeisenä, vaan ei todellakaan vähäisimpänä - järjestelmäkamera! 
Sisko tulee taas pian varastamaan omansa takaisin ja meikäläinen jää tyhjän päälle kameran suhteen. Todella orpoa ja vähän jopa noloa bloggaajalta.... 
Järkkäri on ollut piiiiitkäaikainen haave, joka alkoi heti, kun omasta järjestelmäkamerastani aikoinaan luovuin. Nyt sen hankkiminen kuumottaa niin paljon, että ostan sellaisen itse, jollen sitä lahjaksi saa! Kaikki täytyy tehdä itse ;) 

Ovatko syntymäpäivät teille tärkeitä? 
Mitä teidän haaveissa on?

4 kommenttia

 1. Tänään on miehen syntymäpäivä, "salaa" olen leiponut kakun, ostanut pienen lahjan ja kutsunut tuttavia kylään. No, kaks ihmistä on ilmottanut tulevansa, muutamalla oli oikea este joista ilmoittivat, muut eivät mitään pukahda. Sama juttu toistunut joka ikinen kerta, kun koitan jotain kivaa järjestää. Niin se on, että ilman ryyppybileitä ei kukaan vaivaudu paikalle.

  VastaaPoista
 2. Ei kelpaa pelkät kakkukahvit... Niin surullista, mutta totta. Jollet järjestä jotain iso ja johon kuuluu alkoholillinen booli, niin ihmisiä oikeasti kaikkoaa paljon!
  Mun mielestä törkeintä on se, ettei ilmota mitään tai sitten ilmottaa 1-2h ennen, ettei ole tulossa. Kyllä pitäis osata olla sen verta kohtelias, että ilmottaa omasta pääsystään. Ihan senkin takia, ettei järjestäjän tarvitse varata liikaa tarjottavaaa.

  Mutta oikein ihanaa synttäripäivää sinne sun miehelle ja viettäkää hyvät juhlat! :)

  VastaaPoista
 3. Juhlin joka vuosi. Joskin en ryypäten -mun juhlat on kans OUT - mutta juhlin kuitenkin, kakkukahvit ja muut hörhelöt, kiitos nam. Musta jokainen saatu vuosi on juhlistamisen arvoinen, en pidä elämää itsestäänselvyytenä joten miksi en juhlisi ikääni, jonka olen saanut?

  Mä oon itseasiassa aika tehokkaasti karsinut sellaiset ihmiset elämästäni jotka ei vaivaudu keksiin tekemistä selvinpäin. Mulla tympii semmonen touhu niin paljon etten jaksa katsella.

  Onnea näin etukäteen :) Toivottavasti saat jonkun toivomasi lahjan.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä synttäripäivä on se päivä, kun saa olla itsekäs ja huudella vähän, et mikä päivä on ;)
  Muutoin pidän aika matalaa profiilia omista toiveistani.

  Sellasia ihmisiä munkaan elämässä ei oikeastaan enää ole, jotka eivät pysty näkemään selvinpäin. Huomasin sen parisen vuotta sitten, etteivät ne sellaiset ole oikeita ystäviä.

  Kiitos paljon! :) Pidetään sormet ristissä!

  VastaaPoista