Kuvasaastepäivä

Eilinen kotipostaus jäi postailematta, kun meille tuli yllättävää menoa, enkä jaksanut enää kymmenen jälkeen illalla alkaa kuvailemaan pimeässä keittiötämme. Uusi kotipostaus tulee ensi sunnuntaina ja se käsittelee olohuoneen ja keittiön yhdessä.

Tämä viikko on meille jännä, löysimme viikonlopun aikana mahdollisesti uuden kotimme ja lähdimme tänään siitä taistelemaan. Joten kaikki kykeneväiset peukut, varpaat ja männynkävyt pystyyn, jotta tämä asunto olisi meidän!! 
Turussa on kiven alla tarvitsemamme ja haluamamme asunnot, joten hakijoitakin luonnollisesti on yleensä enemmän kuin yksi. Ihastuin itse asuntoon niin paljon, että pakkaan kamani ja muutan sinne vaikka niiden toisten asukkaiden kanssa, jollei arpaonni meitä suosi :D 
Sain eilen illalla/yöllä unta vasta kahden jälkeen, kun jännittää niin kovaa asuntojutut, joten tänään ei oikein aivotoiminta ole parhaimmillaan. Lina kun tykkäsi herätä tietenkin mahdollisimman ajoissa aamulla.

Tämän päivän postaus onkin tätä diibadaabaa ja saatte lässytykseni jälkeen ihastella meidän 10 kuukautta vanhaa prinsessaa - tässä olkaatte hyvät: 

Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

1 kommentti

  1. Ihana neiti!!<3

    Täällä on peukut ja varpaat pystyssa <3 toiv saatte sen asunnon <3

    VastaaPoista