Bloggerilla on ongelma

Olen huomannut, että Bloggerilla on jonkinlainen ongelma tällä hetkellä ja ainakin itsellä on jäänyt seurailematta pari kivan oloista blogia sen vuoksi, ettei Blogger anna seurata niitä sen suoran "seuraa tätä blogia" nappulan kautta. 
Ajattelin, että moni muukin varmaan kärsii tästä ongelmasta, muttei tiedä, miten pääsisi blogeja seurailemaan. 

Bloggerin kautta voi alkaa seurailemaan jotain blogia "manuaalisesti" ja sen voi tehdä näin: 

Löysit jonkun kivan blogin -> mene omalle Bloggerin etusivulle, näet vasemmalla lukulistasi yläpuolella namiskan "Lisää", paina siitä, syötä uuden blogin osoite sille valittuun kenttään ja paina "Lue". Näin uusi blogi tulee automaattisesti lukulistallesi.
Helppoa! 

Onhan tuo hieman vaikeampaa ja lisälehtisiä pitää olla parikin avoinna, että pääsee copypasteamaan, muttei ainakaan mene kiva blogi ohi suun! 

Samaan syssyyn muistuttelen, että meitä voit seurata Bloggerin lisäksi

Tervetuloa seurailemaan!

8 kommenttia

 1. Oon huomannut saman ongelman! :( Samoin kun yritin poistaa pari blogia luettelosta, kun en koskaan valitettavasti luekaan niitä.. Niin eipä onnistunut. Noh tämän onnistuin kans tehdä blogien hallinnointi-sivulla :)

  VastaaPoista
 2. En kyllä ymmärrä, missä vika?!? Inhottava ongelma!

  VastaaPoista
 3. No en tajuu:/ oon halunnut kans liittyä lukijaksi muutamaan ja poistella lopetettuja blogeja mut ei onnistu!

  VastaaPoista
 4. Oon huomannut :( Ja toinen ongelma tuli vastaan kun ulkoasua muokkailin yks päivä ja yritin saada näkyviin mun blogilistaa blogeista mitä luen, ei toimi... Jatkuvasti tulee vastaan jotain...

  VastaaPoista
 5. Tota mäki koitin - vaihdella tuota ulkoasun "luen" listaa ja uudet eivät tulleet esille, mutta ne, mitkä otin pois, lähtivät pois.

  Tökkii, tökkii...

  VastaaPoista
 6. aaaaaaaaaargh mä en saa edes noin lisättyä itteäni lukijaksi yhteen blogiin. MUR :(

  VastaaPoista