Babyfit: Viikon suosikit

Nyt joudun heti alkuun sanomaan, että prokkiksen toka viikko on mennyt aika plörinäksi. Alkuviikko alkoi hyvin, pääsin lenkkeilemään ja jumppailemaan, mutta loppuviikko onkin sitten ollut pelkkää hulinaa ja kiirettä. 
Mutta kuitenkin olen pitänyt eilistä synttäripäivää lukuunottamatta kiinni ruokavaliosta ja kokeillut kahta uutta jumppaa, joista toisesta tulikin yksi top kolmosen jumpista. 

Maanantain kävelylenkin jälkeen tosiaan päätin kokeilla jotain kevyempää jumppaa Babyfitiltä. Jotain, joka sopisi kivasti lenkin päälle tehtäväksi. Joten ihan nimen perusteella päädyin kokeilemaan Käsipainotreeniä. 
Kuvittelin treenin jotenkin olevat vain käsille ja näin sopivan kivasti kävelylenkin päälle, jossa koetuksella ovat enemmän jalat. Mutta Käsipainotreeni olikin ihan koko kropan treeni, jossa sai ihan tehdä hommia! 
Tykästyin kovasti Käsipainotreeniin, vaikka se sillä hetkellä tuntui kovastikin liialta kävelylenkin päälle, mutta itse treenin tulen ottamaan viikottaiseen jumppaohjelmaani Raskausajan lihaskuntotreenin kanssa.
Itselläni on 2kg painot ja ne sopivat oikein kivasti alotteluun ja sellaiseen treeniin, jossa ei ole tarkoitus kasvattaa habaa. Mieheltä löytyisi isompiakin painoja, mutten ole kiinnostunut niiden käyttämisestä omassa treenaamisessani. 
Btw - jos sulla ei ole käsipainoja, niin painoina voi yhtä hyvin käyttää vesipulloja. 

Toisellakaan viikolla Babyfit ei ole pettänyt! Tykkään koko aika enemmän siitä, että voin ottaa ja alkaa jumppaamaan ihan koska tahansa - oma suosikkini on aloittaa heti aamusta, ennen aamupalaa. 

Ruokasuosikkinani tällä viikolla haluan esitellä ihan meillä syötävän tavallisen kotiruoan - jahelihapihvit, itsetehdyt lohkoperunat, uunitomaatti ja uunissa paistetut punasipulit. 
Tämä on ruoka, jota söisin, vaikka joku tulisi mulle sanomaan ettei se sovi tälläseen treeniruokavalioon. Ihan sama. Tää ruoka on mun ehdoton herkku! 


Itse olen perunalle allerginen, joten perunaa ei eksy mun lautaselle niin usein, mutta itsetehtyinä lohkoperunoina niitä eksyy aina pari tomaatin ja punasipulin seuraksi.

Huomenna on taas luvassa mittoja... Itseä hiukka jännittää, että onko niistä tämän viikon kivoista mitoista tullut takaisin tämän viikonlopun Amarilloreissun takia.. Sen näkee huomenna!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Babyfitin kanssa*

Ei kommentteja