Babyfit: Maanantain mitat

Viime viikolla kirjoittelin mun lähtötilanteesta tähän projektiin. Lähtötilannemitat oli mitattu tiistaiaamuna. Tästä lähtien mitat tulee olemaan maanantaiaamun mittoja, joten saan viikon välein itse paperille viikon kehityksen.


Olin aivan varma, ettei viikossa ole näkyvissä mitään muutoksia, mutta mittanauha oli toista mieltä! Mittasinkin parit mitat muutamaan otteeseen, jotta uskoin mittanauhaa :D 

Tässä aamuiset mitat, suluissa ero viime viikkoon: 

Vasen käsi   35,8   (-2,2)
Oikea käsi   37,9   (-0,7)
Rinta          103,4  (-0,6)
Vyötärö       98,5   (-2,9)
Maha         112,6   (+0,1)
Lantio        115,7   (-0,8)
Vasen reisi   62,8   (+0,8)
Oikea reisi   63,4   (+2,0)
Vasen pohje   42,4 (-0,4)
Oikea pohje   40,9 (-0,4)
 
Paino: -0,3kg

En tiiä mikä siinä on, mutta aina -ihan aina-, kun alotan treenaamisen, niin mun reidet ottaa pari senttiä lisää mittaa! Tosi ärsyttävää! Mutta sitten nekin alkaa jossain kohti hoikistumaan.... 
Ja maha tietty kasvaa kasvamistaan ;) 


Joka tapauksessa oon itse todella tyytyväinen näihin mittoihin! En olis uskonu, että joistain kohti lähtee niinkin paljon viikossa kuin lähti! Kai se täytyy siis uskoa, että ruokailulla ja liikunnalla saa aikaan ihmeitä :) 
Tää antaa vaan lisämotivaatiota jatkamaan samaa rataa. Tänään olen ollut Linan kanssa 30min lenkillä ja siihen päälle ajattelin vetää "jonkun rauhallisemman" jumpan ja päädyin kokeilemaan Babyfitin Käsipainotreeniä, joka osoittautuikin aikamoiseksi hikijumpaksi. Mutta tulipahan tänään treenattua oikein kunnolla! 


Mieskin kehui tänään sitä kuinka kiva on nähdä, kun mä oon tosissani jonkun asian suhteen ja täytyy sanoa, että oon itse enemmän kuin kiitollinen tästä mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Babyfitin kanssa! 
Odotan innolla huomista ja sitä, mitä tulen huomenna testailemaan! 
 
 
*Postaus toteutettu yhteistyössä Babyfitin kanssa*

4 kommenttia

 1. Sun into tarttui mullekin! Tilasin zumba fitness -setin ja nyt alkaa kuntoilu :)

  VastaaPoista
 2. Huima ero! Itestä tuntuu hassulta, että "laihduttaa" raskaana ollessa, mutta jos sie oot vain hieman ruokavaliota muuttamalla ja pienellä lisäkuntoilulla saanut tuollaista tulosta, niin ei kai se ole vaarallista :D

  Tsemppiä sinne! Täällä odotellaan (edelleen) milloin motivaation kanssa kohdataan :D

  VastaaPoista
 3. Juu ei tässä mitään kuntorääkkiä vedellä ;)
  Babyfitin jumpat on kuitenkin täysin raskaana olevalle suunniteltuja, rauhallisia jumppia, joten ei tartte verenmaku suussa reenailla. Eikä päällimmäisenä tarkotuksena olekaan laihduttaa :)
  Uskon noiden senttien olevan aika pitkälti nestettä ja turvotusta, joka on lähtenyt, kun olen muuttanut ruokatottumuksia! Jumppailin viime viikolla kuitenkin vain kolmisen kertaa ja kävin niiden lisäksi kävelemässä. Ja kuten huomaat, ettei mun paino ole juurikaan pudonnut, ne on ne sentit :)

  Ajatuksena laihduttaminen raskaana on mullekin täysin vieras, mutta omasta kunnosta on kuitenkin pidettävä huolta, jotta jaksaa perusarkea paremmin :) Olin aika pitkälti tuudittanu itteäni sillä ajatuksella, ettei raskaana nyt voi mitään tehdä ja voin ihan huoletta pistää suuhuni mitä vaan, eikä se muka vaikuttaisi mihinkään..

  Kiitos tsempeistä! Jokaisella se "piste" tulee jossain vaiheessa ja mulle se tuli, kun katselin omia kuvia :D

  VastaaPoista