Babyfit: Maanantain mitat

Kauhulla odotettu aamu..... 
Olin satavarma, että olen turvonnut kuin pieni possu, eikä se nyt niin väärin ollut oletettu painon osalta. 
Olen niitä ihmisiä, jotka ihan aikuisten oikeasti lihoo heti, kun syö vähän jotain epäterveellisempää! Eli lauantain kanaburgerit jyllää mahassa melkein kilon lisäpainon voimalla.... ja se pepsi. Ehkä myös sillä illan mutakakulla oli osuutta? Joka tapauksessa paino on noussut. Tietty se nousee myös ihan luonnollisista syistä - vauvalla kun on tapana mahassa kasvaa, mutta silti nousu harmittaa mieltä. 

Tänään jää treenit tekemättä - valitsin aamulla mielummin nukkumisen, kun yön aikana tuli nukuttua noin 3 tuntia ja tämä päivä on meillä rakennettu vuokrasopimuksen teosta ja isosta kauppareissusta, joten mielummin lähden hieman virkeämpänä liikenteeseen kuin hemmetin kiukkusena..
Mies pääsee tänään töistä klo 13, jonka jälkeen mekin Linan kanssa suunnataan keskustaan ja vihdoin ja viimein päästään tekemään se vuokrasopimus! Muuttopäivä meillä on perjantaina. Ehkä silloin tulee sitten myös päivän treeni, kun siivoilee ja ramppaa noita meidän luhtitalon rappusia edes takas? 
Sitä ennen on toki taas testailtava jokunen uusi Babyfitin jumppavideo! 

Babyfitissä on se hienous, ettei multa jää viikonloppunakaan treenit väliin, sillä pystyn niitä videoita katselemaan myös puhelimen netin kautta! Joten ei pysty selittelemään tekosyitä treenaamattomuudelle ;) 
Tosin muuttokaaoksessa voi olla sitten eri asia käytännössä järkätä sitä tilaa ja aikaa... Olen kyllä jotenkin pienessä pääkopassani kuvitellut muuton sujuvan hienosti ja kämpän olevan kunnossa jo lauantaina :D 

Sitten siihen tämän päivän aiheeseen - mittoihin. Suluissa muutos viime viikkoon nähden. 

Vasen käsi   34,8   (-0,7)
Oikea käsi   35,1   (-0,8)
Rinta          102,5  (-0,9)
Vyötärö       99,0   (+0,5)
Maha          112,2  (-0,4)
Lantio         115,3  (-0,4)
Vasen reisi   61,8   (-1,0)
Oikea reisi   60,8   (-2,6)
Vasen pohje 40,2   (-2,2)
Oikea pohje 40,4   (-0,5)

Paino   +0,9kg

Eli onneksi mittaa on lähtenyt poiskin päin, vaikka paino nousi. 

Nyt tämän laiskurin pitää alkaa pukemaan ja laittelemaan niin itseään kuin Linaakin vuokrasopimuksenkirjoittamisvalmiiksi!!!! Jeeee!! Ei voi hehkuttaa liikaa!! 

Ihanaa alkanutta viikkoa sulle!

*Postaus toetutettu yhteistyössä Babyfitin kanssa*


Ei kommentteja