Minä, minä!

Aloitetaan blogin synttäriviikko puhumalla musta! Hah! 
Kuinkas kivaa! 

Vaikkakin blogista löytyy pienimuotoinen esittely musta, niin päätin kasata seitsemän asiaa kasaan ja kertoa niitä teille. Siis asioita, joita tuskin olen maininnut aikaisemmin.. Ihan sitten näin pilke silmäkulmassa ;) 

1. Olen hirveän järjestelmällinen ja jopa neuroottinen järjestyksen kanssa. Vaikkei sitä ehkä uskoisi, kun vilkaisee meidän kotia, joka on aika usein kaaos. Mutta mä meen oikeasti ihan sekasin ja suutun, jos joku esim. täyttää astianpesukoneen "väärällä" tavalla tai ripustaa pyykit pyykkinarulle "väärin". Kauheaa on myös, ettei mies ravistele pyykkiä, saati käännä väärin päin olevia paitoja ja sukkia oikeinpäin!!! :D 

2. Olen asunut myös Seinäjoella ja Vaasassa elämäni aikana. Eli te kaikki siellä ruudun toisella puolella, jotka asustelette etelä-pohjanmaalla ja olette käyneet Seinäjoen Onnelassa vuosina 2008-2009, ollaan satavarmasti törmätty! Terkuin siellä työskennellyt ;) 

3. Koko elämäni aikana olen muuttanut 19 kertaa. Jopa se päivä, kun synnyin oli muuttopäivä meidän perheellä. 

4. Käyn joka ikinen aamu vaa'alla ja seuraan painoani hyvinkin tarkasti. Raskausaikana en kuitenkaan halua laihduttaa, sillä tiedän, että se voi lähteä mulla käsistä, eikä se tee hyvää vauvalle. 

5. Vaikka tuleva lapsi on jo mun neljäs, pelkään synnytystä ihan hirveästi. Tulossa on varmaan taas SYPE-käynnit.

6. Salaa olen haaveillut lähteväni opiskelemaan parturi-kampaajaksi jo ainakin 6 vuotta... Pitäiskö sitä? 

7. Mulla on todella omituinen huumorintaju! Välillä lähtee mopo enemmän kuin käsistä ja mies nauraa mulle ihan kippurassa. Varsinkin A häpeää, kun äiti pelleilee ;D 

Terkuin, 

7 kommenttia

 1. Älä toteuta tota kutosta, parturi-kampaajille ei meinaa millään löytyä töitä ja jos löytyy niin saa joka päivä taistella kaaaaamalien hartia- ja selkäkipujen kanssa :(

  VastaaPoista
 2. +huono palkka ja piiiitkät työajat;D.

  VastaaPoista
 3. Nooooh! :D
  Se oliski tälläsen sairaanhoitaja-kotiäidin sivuduuni ;)

  VastaaPoista
 4. Hahah, minäkin olen neuroottinen tavaroiden oikeista paikoista - vaikka siivousintoilija en sinäänsä yhtään ole. Pyykkien kanssa samat "ongelmat" :D. Lisäksi olen muuttanut 12 kertaa elämäni aikana, niistä 10 kuitenkin "aikuisena" vasta. Sekä minäkin, käyn joka aamu ensimmäisenä vaa-alla, käynyt 15-vuotiaasta saakka :D

  Onnea blogille syntymäpäivistä :)

  VastaaPoista
 5. Haha! Mie en voi sietää myöskään miehen tiskikoneen täyttöä tai etenkään pyykkien kuivausta! Ne pitää oikaista eikä runtata narulle. Ja sitten se mokoma laittaa esim. paidat pitkittäissuunnassa narulle! *Argh!* :D

  VastaaPoista
 6. Toi 1 ! Varsinkin noi esimerkit, ihan mun suusta :D

  VastaaPoista
 7. Hahahha! Ihanaa, etten ole ainoa, jota häiritsee muiden (varsinkin miehen) tapa täytellä astianpesukonetta ja laitella pyykkiä narulle!! :D
  Taidan siis olla jopa ihan normaali ;)

  VastaaPoista