Haaste: Äidin luottotavarat

Jo jonkin aikaa sitten Pientä elämää -blogin Jenni heitteli meikäläistä haasteella. 
Jennin tunnenkin itse jo ala-asteelta, eikä mulla ollut hajuakaan, että hän oli eksynyt jossain vaiheessa mun lukijaksi - tervetuloa :D Kuinkakohan monta muuta tuttua multa on mennyt ohi....

Mutta itse haasteeseen.. Eli tämän mamman luottokamat top 20, epämääräisessä järjestyksessä:

1. Astianpesukone! 
Astianpesukone rantautui hetken tauon jälkeen meille uudestaan kesäkuussa ja mikä taivas ja autuus! Mitään muuta en ehkä kotitöistä inhoa yhtä paljon, kun tiskaamista. Mutta kone teki myös muusta perheestä täysin invalideja tekemään mitään puhtaiden lautasten vuoksi, joten ainoa, joka koneen kanssa on tekemisissä, olen minä. 

2. Pyykinpesukone
Konelinjalla jatketaan, mutta meillä nuo molemmat hyrräävät päivittäin ja ilman pyykkäriä meillä lapset kulkisivat ilman housuja... 

3. Villasukat
Mulla on villikset jalassa 24/7 kesät ja talvet. Joka joulu "tilaan" uudet Mammalta, kun edellisen joulun sukat ovat kuluneet puhki. Ja ei, en osaa parsia niitä. 

4. Vessa :D
Luit oikein. Meen joskus pissalle ihan vaan sen takia, että saisin istahtaa hetkeksi alas tai olla pari minuuttia ihan rauhassa. Tosin kolmen lapsen äitinä jopa vessakäynnin aikanakin olen vapaata riistaa ja jollei ovi ole lukossa, saattaa joku tulla kysymään neuvoja tai pyytämään apua...
Ja joo, ei tää nyt ollu tavara...

5. Legginsit
Kotimammailu on jättäny mulle ikuisesti legginsit jalkaan... Kohta pitää taas käydä ostamassa mammaleggarit, kun tavalliset alkaa puristaan.

6. Puhelin
Kamalaa, mutta olisin hukassa ilman puhelinta. Sain kuukausi sitten uuden puhelimen ja se koukuttaa mua puhelimeeni vielä enemmän.. Osaan kylläkin onneksi olla ilmankin ja niin, ettei mun tartte räplätä sitä koko aika. Mutta haluan, että isommat tytöt saa mut kiinni tarvittaessa ja mä ne.
Mua ärsyttää välillä yli kaiken, kun mies näpyttää jatkuvasti omaansa :D

7. Läkerol Dents
Leukaongelmien takia en voi jauhaa purkkaa, joten dentsit ovat niiden korvike. Inhottaa aina ruokailun jälkeen, kun suussa maistuu ruoka. Tai siis epäpuhdas tunne ruoan takia. 

8. Kihlasormus
Meinasin tänään jättää sen Tyksiin.. Ups. 
Mutta ilman sitä olo on orpoakin orvompi. Oikeastaan se on mun ainoa koru. En aina muista laittaa edes korviksia..

9. Vilan musta neule
Sen voi aina heittää päälle, oli alaosana ihan mitä vaan! 

10. Tietokone
Teen aika paljon koneella. Kouluhommat, ruokalistat ja tärkeimpänä blogipäivitykset! ;) Oon koittanu kirjottaa tabletilla tai kännykällä, muttei se oikein luonnistu multa. Facebookkiin voin päivittää jotain pientä kännykän avulla, mutten kyllä tehdä mitään isompia tekstejä. 10-sormijärjestelmä on liian kiva :D 

11. Kamera
Haluaisin (taas) uuden kameran. Vanha kyllästyttää mua. Tällä hetkellä suurin osa kuvista tulee otettua kännykällä ja ne on nähtävillä Instagramissa, mikä melkein luonnollisesti tarkoittaa sitä, että blogin puolella näkyy entistä vähemmän kuvia, kun en jaksa siirtää niitä koneelle. 
Olen omistanu järjestelmäkameran, mutta jouduin sen aikoinaan myymään. Joulupukille vinkkinä, että sellaisen voisin taas haluta omistaa!

12. Valokuvat
Meillä on muutama kuva tytöistä teetettynä hieman isompina, enkä vois kuvitella eläväni ilman niitä. Varsinkin teetetty iso taulu meidän prinsessoista on mulle maailman tärkein!

13. Hiustenpidennykset
Ne on mun ainoa tyttömäinen juttu, johon panostan. Valitettavasti vaan ne on nyt tauolla, enkä uusia ota ennen, kun nro. 4 on syntynyt ja se ihana hiustenlähtöaika synnytyksen jälkeen on koettu. Joten ei ainakaan 1,5 vuoteen nähdä mun päässä niitä iiiihania kutreja! :(

14. Kampaaja
Hiustenpidennyksistä tuli mieleen.. Nyt esineellistän mun iki-ihanan kampaajan, mutta kun se nyt vaan on niin hyvä!!! Ollaan tunnettu mun kampaajan kanssa 6 vuotta ja joudun hänestä luopumaan, kun tuo ryökäle menee muuttamaan Englantiin ensi syksynä! (Nimim. olen vailla hääkampausta!) 
Kukaan muu ei osaa laittaa mun hiuksia just sellasiks, kun mä haluan ilman, että mun tarttee sanoa yhtään mitään... Tuun itkeen itseni uneen koko ens kesän. 

15. Hammasharja
En lähde mihinkään tai tapaa ketään ennen, kun hampaat on pesty. Mikään ei oo ikävämpää kuin pahanhajuinen hengitys. 

16. Talvella - Crocsit
Mulla on talvikenkinä crocsit, joita ilman en pärjäis tässä ihanassa Suomen talvessa, joka varsinkin meillä on aika usein loskaa ja räntää täynnä. Ei tartte aamulla miettiä, mitkä kengät laittaa jalkaan, kun ne on lämpimät ja pitää veden ulkopuolella. 
Crocs Finland saa ottaa muhun yhteyttä, jos haluaa ;D 

17. Kesällä - lipuläpyt
Läpsyttimet, sandaalit.. Mulla on mustat lipuläpyt, joissa on rusetit - love them. Tosin jalka tykkää, kun käyttää koko kesän lipuläpyjä... 

18.  Maximekko
Kesällä tämän mamman viimeisillään hyllyvä maha ja vastasynnyttänyt maha menevät piiloon maximekon uumeniin...!

19. Coca cola
I'm an addict. Tosin nyt taas raskausaikana oon onneks osannu vähentää ja sitä ennenkin olin siirtynyt zeroon. Kerran kuussa tosin saa hemmotella itseään lasillisella - tai parilla :D 

20. Jätesäkit
Mikäs sen kätevämpää, kun ottaa jätesäkki ja heittää kaikki roskat sinne!?! Tää toimii erihyvin varsinkin lastenhuoneessa :D 

Olen tylsä, enkä lähde tällä kertaa haastelemaan ketään. Mulla kesti tän kanssa kaksi tuntia, joten aivot lyö tällä hetkellä tyhjää... Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja