Tervetuloa!

Vihdoin ja viimein sain uudistettua blogin ilmeen! Iso kiitos siskolleni, joka otti kiireistään aikaa ja teki uuden bannerin! 
Uhkauksista huolimatta, en sitten raaskinut vaihtaa nimeä. Viha-rakkaussuhde nimeen jatkuu, mutten myöskään osannut sitten kutsua blogiani toisella nimellä... Joten ollaan nyt mammiksia vielä toistaiseksi ;) 

Lisäksi haluan kutsua teidät seuraamaan meitä FACEBOOKISSA! Jeee!
Sitä kautta pääsee kuulemaan pikakuulumisia ja varmasti hieman enemmän kuviakin tulee siellä julkaistua, kun se vie vähemmän aikaa. Joten tervetuloa seurailemaan meidän menoa sinne! 

4 kommenttia

 1. Ihana ilme, tykkään! Suloinen kuva Linasta tuossa, oikein pullaposki :) Ja nätit vanhemmat tytöt sulla myös. Kiva ettet vaihtanu blogin nimeä! Voimia alkuraskauden pahoinvointiin ja päänsärkyihin, toivottavasti pian helpottaa.

  VastaaPoista
 2. Kiva uusi ulkoasu :) Tsemppiä arkeen täältäkin!

  VastaaPoista
 3. Hieno banneri ja hyvä nimihän tuo on, miksi sitä nyt vaihtamaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille!
  En tosiaan voi ottaa kunniaa bannerista, mutta välitän kehut siskolleni! Hän otti ystävällisesti aikaa kesken pahimman tenttirysän ja jaksoi väsätä sen minulle <3

  Kiitos myös tsempeistä! Kyllä täällä porskutetaan vahvan vakaasti eteen päin ja lasketaan päiviä, että ensimmäinen kolmannes menisi ohi! Joka siis yleensä on minun kohdallani tarkoittanut pahoinvoinnin ym. loppumista. Toivottavasti tälläkin kertaa! Sitten pääsee taas nauttimaan elämän pienistä iloista :)

  VastaaPoista