Still alive!

Täällä ollaan! Heikosti, mutta varmasti.... 

Perjantaina alkoi sitten se "odotettu" pahoinvointi. Tai lähinnä jäätävä kestokrapula, joka ei näytä lähtevän pois, jollen makaa sängyssä ja syö koko aika jotain. 
Oksennusta ei onneksi tule, tai en tiedä helppaisko se, mutta ällötys on jatkuvaa. Tällä kertaa sentään ruoka maistuu, joten se helpottaa oloa ainakin hetkeksi. Linaa odottaessa en pystynyt edes syömään mitään, joten olo oli kahta kertaa kauheampi. 
Nyt on vähän pakko tsempata ja jaksaa, kun on kuitenkin joku, jota pitää jatkuvasti hoitaa. Onneksi isimies on vielä tämän viikon isyyslomalla, joten saan itsekin otettua päikkäreitä ja vajottua sängynpohjalle heti, kun siltä tuntuu. 

Yritän väsätä joku hyvä hetki postauksen Linan maanantaina alkaneesta maitoaltistuksesta lasten ja nuorten polilla, joka jatkui vielä kotona. Tänä aamuna saimme lääkärintodistuksen maitoallergiasta! Eli meidän neidin ruokavalio jatkuu maidottomana ainakin seuraavat 1,5 vuotta... 

Tänään itse käväsin lääkärillä, sillä viime yönä alkoi niukka, rusehtava vuoto. Pelästyin todella paljon! Onneksi tällä kertaa tiedän, että raskaus on oikeassa paikassa, joten pelkoa kohdunulkoisesta ei ole, mutta kuka sitä haluaisi minkäänmuotoista vuotoa raskausaikana... Vuoto onneksi jäi vain muutamaan pyyhkäisyyn ja lääkäri vakuutti sen olevan täysin normaalia - ja iski antibioottikuurin käteen. Hmm... Ei mene ihan yks yhteen. 
Minulla oli myös Linaa odottaessa näillä samoilla viikoilla yhden yön kestävää vuotoa, joka kylläkin oli kirkasta, joten pystyn hieman luottamaan siihen, että vuoto oli normaalia. Toki takaraivossa aina jyskyttää mahdollisuus keskenmenosta... 
Nyt koitan välttää Linan turhaa nostelemista ja vältän stressiä!

Tämä oli nyt tälläinen sekasoppapostaus täältä olojen keskeltä! Koitan oman olon mukaan tehdä mahdollisimman pian uutta tekstiä! 
Hang in there with me <3

6 kommenttia

 1. Mulla oli kans rusehtavaa sillon alussa. Don't worry <3

  VastaaPoista
 2. Näin oon kans nyt olettanu, et se on ihan normaalia.. Kauheessa paniikissa silti olin, kun yöllä pissalle heräsin ja paperi ei ollutkaan ihan puhdas. ;D Nyt sitä ei oo enää päivällä tullu ollekaan, joten osaan jo hieman rentoutua...

  Onneks on muitakin kohtalotovereita ollut <3

  VastaaPoista
 3. Mulla oli kans Mimistä vuotoa alussa. En vielä tiennyt olevani raskaana, ja vuosin kahteenkin otteeseen. Mutta kaikki oli hyvin kuitenkin. :) Tuo ekakerta oli jopa niin runsasta, että luulin niiden olevan kuukautiset.

  VastaaPoista
 4. Eksyin fb:n kautta ja jäin lukemaan viime aikasia kokemuksia.. Ootko kokeillu pahoinvointiin rannekkeita? Mulla oli tytöstä tosi kamalaa pahoinvointia ja ällötystä joka suuntaan.. Siihen autto noi rannekkeet ja kuvotus helpotti hetkessä! Toivotaan et pahoinvointi helpottaa pian!

  VastaaPoista
 5. En oo koskaan kokeillu! Kiitos vinkistä, pitääkin heti alkaa tutkia asiaa! :)

  Aikaisemmissa raskauksissa olo on onneksi helpannu siinä 11-12 viikon kohdilla, joten olen nytkin toiveikas, että tämä jää siihen.

  VastaaPoista
 6. Mun äitikin kertoi, että hänellä oli jopa kolmet kuukautiset, kun hän odotti siskoani, joten yritän ajatella positiivisesti!

  Antaa aina mielenrauhaa, kun on muitakin "saman" kokeneita :)

  VastaaPoista