Ponnari kireellä

Täällä taas! Viikot vierähtävät aina vaan pahenevan pahoinvoinnin, päänsäryn ja armottoman väsymyksen kanssa. Tästä kaikesta johtuen ponnari alkaa olemaan aika tiukalla ja ärsyyntymiskynnys todella matala. Tai ehkä hormoneillakin on jotain tekemistä asian kanssa... Ehkä
Mua lähinnä ärsyttää vähän väliä kaikki! :D 
Yksinkertaista. En saa nukuttua öisin, en saa nukuttua päikkäreitä. En saa syötyä kunnon ruokaa, enkä saa himoamiani ruokia. Ketuttaa ainainen päänsärky, joka alkaa näin parin viikon putken jälkeen tuntumaan aika helvetilliseltä ja tää krapula sais jo mun puolesta loppua. 

Okei, mua ärsyttää vaan ja ainoastaan miehen suhtautuminen tähän kaikkeen. 
Sen mielestä se on ihan ok, että mä "kärsin". Ei heru mitään sympatioita, vaikken mä mitään päähän taputteluja nyt kaipailekaan. Toivoisin vaan joskus, että mies vois hoitaa päivän verran kaiken, jotta mä saisin levättyä kunnolla. Mutta ei. 
Eilen illalla mä pyysin, että se hoitaa yön. Herätin sen kerran, että se vois antaa Linalle maidon. No miekkonen nousi, laittoi tutin Linan suuhun ja tuli takaisin nukkumaan. Meikäläinen heräili siitä lähtien sitten 30min välein tunkemaan sitä tuttia neidin suuhun... Kunnes 8:30 pakotin miehen syöttämään Linan. 
Jos mä herään yöllä, en saa enää unta. Pahoinvointi yltyy niin pahaksi, että oon kippurassa sängyssä ja toivon, että vahingossa nukahtaisin. Mutta kun siihen lisätään Linan ähinät ja miehen kuorsaus, on aika takuu varmaa, ettei silloin nukkumatti tule ainakaan mun kainaloon. 
Sitten mies haluaa, että mä hoidan aamupesut yms. syötöt. 
Siinä vaiheessa, kun unen määrä on ollut 3h yössä, päänsärky alkaa heti herätessä ja pahoinvointi on jo vellonut monta tuntia, niin ei ihan heti ekana tulisi mulle mieleen alkaa hoitelemaan Linan aamuja jotta mies saisi nukkua pari tuntia pidempään. 

Joo, olen alkanut olemaan katkera ämmä. Mies olettaa, että sillä on oikeus nukkua pitkään, koska se valvoo (omasta tahdostaan, elokuvia katsellen) myöhään ja tulee keskellä yötä nukkumaan. Hän ei herää öisin Linan tuhinoihin, jollen minä herätä, joten... Mun laskupää ei ynnää tätä yhtälöä. 
Ja aamusin miehen pitää päästä tupakalle heti ensitöiksi, joten eihän pyllypesut nyt siihen kuulu..

Jos asiasta keskustellaan, niin siitä ei oikein tule yhtään mitään, koska se on (miehen mielestä) vaan mun valittamista. Ei suinkaan sitä, että kaipaisin oikeasti apua tän olon kanssa, enkä ihan oikeasti vaan pärjää.

Mutta jottei nyt ihan koko homma mene haukkumiseksi, niin kyllä tuo kurja haki minulle yksi päivä mustaamakkaraa, kun mun teki niin paljon mieli :D Ja tekee se paljon asioita, jotka mua auttaa.. Mutta tällä hetkellä ärsyyntynyt raskaana oleva nainen on hyvin, hyvin kiukkuinen parin tunnin yöunien jälkeen - Lina ja miekkonen nukkuvat vieläkin.

Aah, avautuminen!

Muoks. 
HAHAHAHAHAHAHAHA!!! 
Valitin miehelle, ettei se ollut herännyt syöttämään Linaa ja kävikin ilmi, että mies oli syöttänyt Linan kahdesti alkuyöstä ja MÄ en ollut herännyt xD 

Vähän nolottaa.... mutta heeei, laitetaan raskauden piikkiin :D 

8 kommenttia

 1. Ugh, miehet! -.-

  Saa avautua, se helpottaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi miehet! Ja meillä on tohon myös hyvä syy miksei voi ees viikonloppusin välttämättä hoitaa aamujuttuja kun mulla on huonosti nukuttu yö takana; Sen takia sulla on äitiysloma että hoidat vauvaa!! No joo tottaha se on mut silti ois kiva saada joskus ite nukkua pitkään :D

  VastaaPoista
 3. Törkeetä sanon minä, siis tosi törkeetä. Kyseessä on teidän yhteinen lapsi.

  VastaaPoista
 4. Ei tässä nyt kenenkään muun ponnaria tartte kiristellä :D
  Kyllä mies osuutensa hoitaa. Välillä vähemmän, välillä enemmän, kun sitä vaadin. Nytkin lähtevät Linan kanssa lenkille ja mä saan jäädä nukkumaan :)

  VastaaPoista
 5. Joo, se on äitien etuoikeus, että SAA herätä aamuisin kukonlaulun aikaan hoitamaan känkkäränkkiä ;)
  Miesraukat joutuu nukkumaan vähän pidempään... Onhan se kuitenkin niin, että happy wife, happy life :D

  VastaaPoista
 6. :D Mut niin ne miehet vaan pääsee helpommalla! Mie oon jo tyytyny kohtalooni xD

  VastaaPoista
 7. Niin mäki oon, mutta nyt se alkaa taas näissä hormonihuuruissa kato välillä kismittään ;D
  Pitää taas ottaa itteensä niskasta kiinni ja alkaa oleen nainen :P

  VastaaPoista