Hei vaan hei!

Yksi huono bloggaaja ilmoittautuu!

Mies oli isänpäivästä kolme päivää ja kaksi yötä vanhempiensa luona auttamassa heitä ja voin kertoa, että meikäläisellä oli aika vaikeat kaksi yötä ja kolme päivää.... Never again! Sen jälkeen olenkin melkein nukkunut nämä pari päivää, jotta olo hieman kohentuisi. 

Postauslistalla odottelee vieläkin postaus Linan maitoaltistuksesta ja sen päätöksestä, mutta näillä oloilla olen lähinnä jaksanut tsekata netistä iltalehden kerran päivässä ja mennyt sitten takaisin makuuasentoon. Mutta kyllä se sieltä vielä tulee! Kuvien kera!

Eilen käväisin taas TYKSissä näytillä, sillä vuoto on jatkunut voimistuvana tähän päivään saakka. Masuasukilla kuitenkin kaikki hyvin, eikä syytä vuodolle löydetty tälläkään kertaa. Kuulemma täysin harmitonta, joskin stressaavaa. 
Tänään kyllä vuotoa ei ole vielä (kop kop) tullut lainkaan, joten sormet ristissä elättelen toiveita sen loppumisesta. 
Tänään täällä mennään rv 8+4, joskin asukki näytti vielä eilenkin paria päivää pienemmältä kuin kuukautisten mukaan. 
Ensi viikolla minulla on ensimmäinen äitiysneuvola!! Jee! Vaikka itse käynti on varmaankin aika turha, mutta se on se ensimmäinen käynti, joka tekee tästä raskaudesta todellisen, kun neuvolakortti tyrkätään käteen.

Linan kasvussa on ollut viime aikoina hieman ongelmia, joista voisin kirjoittaa kokonaan erillisen postauksen. Neiti on laihtunut 100g viikossa, minkä vuoksi meillä lisäillään nyt ruokaan vähän sitä sun tätä. Vielä ei lääkäri kuitenkaan ollut huolissaan, sillä liikkuuhan tuo typy hereilläoloaikanaan kuin ikiliikkuja, joten energiaa tulee varmasti kulutettua. Ja jos ja kun Lina on isäänsä tullut, niin neiti saa syödä kuin hevonen ja silti paino tippuu....

Tämä oli taas tälläinen pikainen sekametelisoppa. Koitan illalla pystyä parempaan ja yritän saada aivot toimimaan vielä Linan iltatoimien jälkeen - yleensä omakin aivotoiminta loppuu siihen kello 21:teen ja mamma makaa kuola poskella sängyssä. Koittakaa pysyä mukana!

Ei kommentteja