Linan posket vol. ?

Hetkeen en ole päivitellyt Linan poskien tilannetta, joten nyt niistä hieman. 

Tällä hetkellä posket ovat ihanat. Siloposket, vauvan suloposket. Neitiä ei kutita ja hän saa nukuttua yöt ilman kutinakohtauksia. 
Vielä tämä viikko rasvaillaan aamuin illoin kortisonilla, jotta posket ovat varmasti parantuneet. 

Miten pääsimme kyseiseen tilaan? 

Lina juo tällä hetkellä vain ja ainoastaan maitoallergikoille tarkoitettua Nutrilon-maitoa. Samoiten tietty meillä ei Linalle tarjoilla ruokia joissa on maitoa. (Olin juuri ehtinyt ostaa neidille ison satsin mannapuuroa...)

Noin viikon kuluttua meillä on maitoaltistus Lasten ja Nuorten poliklinikalla, joten näemme, johtuuko ihottuma sittenkin maidosta, vaikka allergiatesti toisin väitti. 
Uuden maidon myötä Linan pulauttelut ovat vähentyneet huomattavasti, neiti juo maitoa paaaljon paremmin (ennen max. 500ml/päivässä) ja on muutenkin tyytyväisempi vauva. 

Nyt valitettavasti ei ole laittaa kuvaa poskista, sillä neiti on jo yöunilla, mutta voisin rakennella kuvapostausta Linan poskista idealla "ennen ja jälkeen". 

Olen erittäin tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen! 
Toki Nutrilonin hinta kirpaisee enemmän kuin hieman, mutta jos altistuksessa todetaan, että Lina on maidolle allerginen, tulemme saamaan Kelakorvausta maidosta. 
Toivottavasti syy poskien ihottumalle selviäisi ja saisimme vihdoin ja viimein lopettaa ainaisen kortisonin käytön!

1 kommentti