Linan ihokontrolli

Meillä oli heti aamusta aika Lasten ja nuorten polille, sairaanhoitajalle. Aiheena Linan iho. 
Posket ovat parantuneet hienosti, mutta hitaasti. Koko muu kroppa on myös saatu kuntoon joka aamuisen ja iltaisen rasvaustoimenpiteiden ansiosta. 

Hoitajan ohjeiden mukaisesti meillä jatketaan rasvailuja vielä tämän viikon perjantaihin saakka - posket Fucidin-Hydrokortisonilla ja muu kroppa aamuisin perusvoiteella, iltaisin Apolarilla. Ensi maanantaina hoitaja soittelee meille ja keskustelemme jatkosta. 

Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että olemme saamassa Linan ihon kuntoon, eikä ihottuma johdu mistään allergiasta, vaan olisi todellakin sitä hyvin pahaa atooppista ihottumaa, josta meillä jo isimies kärsii. 
Syksyn kylmät ja kuivat ilmat tuovat meille oman haasteensa Linan ihonhoidossa, mutta ihon pitäisi jatkossa pysyä hyvässä kunnossa saamillamme rasvausohjeilla. 
Olennaista rasvauksessa on se, että kylvetämme Linan ensin, emmekä kuivaa tyttöä ollenkaan, vaan rasvaamme kostealle iholle. Tämä on toiminut Linan kohdalla loistavasti! 

Toivottavasti nyt saadaan neidin posket siihen kuntoon, että saamme jatkossakin ihailla mussukan hymykuoppia, jotka eivät paksun ihottuman alta muuten näy <3

3 kommenttia

 1. Hienoa että posket alkaa taas olla parempina. Itsellä ei ole kokemusta noista ihottumista mutta voin kuvitella miten paljon se vaatii aikaa ja huolenpitoa saada ihottuma kuriin. Jaksuja teille.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Kyllä se aikaa vie niin aamusta kuin illastakin, kun neiti pitää kylvettää ja rasvata päästä varpaisiin. Ja vielä niin, ettei pienet kädet vie rasvaa suuhun.. Mutta kaikkeen tottuu! Jos nyt tehdään kovasti töitä, niin tulevaisuudessa tämä on helpompaa :)

  VastaaPoista
 3. Miun uusi blogi on pienikullannuppu.blogspot.com :) poistin vahingossa edellisen :D

  VastaaPoista