Ei päästy eroon

Meillä loppui perjantaina parin kuukauden kortisoniputki. Olimme hyvin toiveikkaita, sillä posket ovat olleet hurjan hyvässä kunnossa, eikä maitokaan enää vaivannut neitiä. 

Mutta... Sunnuntaiaamuna poskiin ja leukaan oli taas ilmestynyt tuttu vaiva - oikein punaiset, märkivät rakkulat. 
Pääsi pari kirosanaa, joita en toista tässä. 
Aloitimme uudestaan kortisonivoiteen käytön ja tänään jätin aamulla lääkärillemme soittopyynnön. 

Lääkärimme ohjeistuksesta käytämme taas kortisonia tämän viikon loppuun ja siitä eteen päin vain iltaisin. 

Maitoaltistus meillä on vasta 4.11. ja pitää siitäkin hieman purnata.. Sillä maito, jota nyt Linalle juotamme on ihan h**vetin kallista ja lääkäri lupasi meille, että maitoa tarvitsee omavastuullisesti ostaa vain 2 viikon ajan. Aika on vasta 2 viikon päästä, joten joudumme ostamaan ainakin 2 purkkia lisää jauhetta. 
Emme ole mitään maailman rikkainta sakkia, ja vaikka oltaisiin, niin tuo maidon hinta kirpaisisi ketä tahansa. Eli meillä tulee omavastuun hinnaksi ennen maitoaltistusta vähintään 168€. Maidosta.
Tällä hetkellä on vähän sellanen "syytä ois olla se maitoallergia" fiilis. Vaikka tietenkin se on tärkeintä, että syy Linan ihottumaan löytyy. Sitä etsiessä menee vain hitosti rahaa, toivottavasti ei turhaan. 

Kortisoni kuitenkin auttoi Linaa taas heti ja eilinen ihottuma on pelkkä paha muisto tällä hetkellä. 
Ette kuitenkaan osaa kuvitellakaan kuinka paljon eilen alkoi harmittamaan, ihan Linan puolesta. Jatkuvaa rasvaamista ja pitkäaikaista kortisonin käyttöä.. ei ole kauhean mukavaa! 
Mutta eipä ole mukavaa nähdä, kun tyttö ihottumasta kärsii. Mielummin rasvaan kuin katson, että Linaa kutittaa, eikä yöunista tule mitään. 

Toivottavasti tämä rumba loppuisi pian. Tai edes joskus... 

4 kommenttia

 1. Liity tänne, Äiti bloggaajat ryhmään :) https://www.facebook.com/groups/509931609098429/

  VastaaPoista
 2. Oiskohan se siinä, että kortisonia ei sais lopettaa kertaheitolla? Pitäs mennä asteittain....??

  VastaaPoista
 3. Niin lääkäri epäili. Ollaan siitä sen kanssa jo useasti juteltu, mutta nyt hän käski sitten vasta toteuttaa kortisonin lopettamisen asteittain.
  Eli tämä viikko aamuin illoin, ensi viikolla vain iltaisin ja sitä seuraavalla vain joka toinen ilta. Toivotaan, että homma toimii niin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kutsusta, mutta en pysty jostain syystä liittymään :(

  VastaaPoista