Voi posket

Linan posket menevät koko aika huonompaan suuntaan. Meillä on valvottu koko viikonloppu, sillä Linaa kutittaa öisin todella paljon, eikä nukkumisesta tule yhtään mitään. 
Nyt olen koittanut aamusta saakka saada jonkun Lasten- ja nuorten poliklinikalla vastaamaan, vielä tuloksetta. 

Tässä kuva tältä aamulta. Tosin rasvauksen jälkeen, jolloin posket ovat edes vähän paremman näköiset... 


Muuten neiti jaksaa hymyillä, olla iloinen ja jutella kattolampulle. Mutta heti, kun posket kuivuvat, niin kiukku on taattu. 

Jatkan soittoyrityksiä... 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille <3

12 kommenttia

 1. Oivoii :/ näyttää kipeältä :/ ootko kokeillu perusvoiteen ja ruokasoodan sekoitusta? Moni sanoo että se tepsii.

  Ihanaa viikkoa teillekin !

  VastaaPoista
 2. Lääkäri soittelee meille tuossa kympin jälkeen, niin katsotaan, mitä hän ehottelee.
  Ei olla kokeiltu vielä mitään muuta kuin jatkuvaa rasvausta ja yritetään pitää posket kosteina... Mutta täytyy kokeiila tuota ja sitten sitä valkovaseliinia, jota joku ehdotteli joskus aikaisemmin :)

  VastaaPoista
 3. Voi kurjuus :(( Onko tietoa mistä on peräisin? Atooppinen iho vaiko joku allergia? Harmittaa pienen puolesta :( <3

  VastaaPoista
 4. onko teillä koskaan ollu vahvempaa kortisonirasvaa. esim ihan hydrocortison 2.5%? tai mitä teillä on ollu kokeilussa? toi kyllä näyttää siltä et jollekki on yliherkkyys / joku ei sovi ja siitä kutina ja kortisoni/ antbvoide on ainoa mikä hillitsee kutinaa. En laittais valkovaselinia... en tietty lääkäri ole mut sisar hento valkonen tosin. Teetkö updeitin lääkärin soitosta? oon seurannu teiän kiusallista ongelmaa alusta asti.

  VastaaPoista
 5. Se, mistä iho ärsyyntyy, on vielä pimennossa. Tosin itselläni on pienisuuri aavistus, mistä tämä johtuu. Atooppinen ihmottuma Linalla todettiin parisen viikkoa sitten. Ollaan jo yksi kortisonikuuri rasvailtu, mutta heti lopettamisen jälkeen pamahti uusiks.

  VastaaPoista
 6. Meillä on tuo 2.5% rasva kehon spoteille. Eli Linalla on noita alueita muuallakin kropassa, mm. pohkeissa ja käsissä. Niihin lääkäri määräsi vahvempaa, kasvoihin 1%. Nyt meillä on meneillään se viikko ilman kortisonia ja vaiva on pahempi kuin alussa :/

  Oon kanssa ihan sitä mieltä, että neidillä on allergia, josta iho sitten ärsyyntyy. Eikä iho tule parantumaan ennen, kun lopetamme ko. "aineen" käytön. Minulla on siis salapoliisiepäilykseni :D
  Mutta katsotaan.. Teen ilman muuta updeittia! :)

  VastaaPoista
 7. Voi itku näyttää, ja varmasti tuntuu, tosi inhottavalle! Toivottavasti paranis nopeesti ja saisitte hyvät tökötit tuon hoitoon :)

  VastaaPoista
 8. Voi pientä, ihan paha mieli tuli, kun tietää miten avutonta se on kun toinen kutiaa. :'(

  VastaaPoista
 9. Aih ja voih! Näyttää niin kipeältä. Meillä atoopikko-poika 7 kk. Alkoi kuivalla ja kutisevalla iholla, mutta noin pahana ei ole onneksi ollut. Meillä todettu verikokeissa kananmuna- ja kissa-allergiat. Munaton dietti minulla ei auttanut. Pyllynpesu ja suihku oli yhtä kidutusta.

  Iho saatiin todella hyvään kuntoon, kun kissa lähti pari viikkoa sitten hoitoon ja pidettiin tehokas kortisonikuuri. Joku mysteeri-ruoka-aine vielä lehahduttaa kaulan ja posket - viimeksi eilen.

  VastaaPoista
 10. Voi kauhia. :( Onko Maitoallergia/vehnäallergia tutkittu? Ne tulis ekana mieleen ,ja taitaapa olla vauvojen yleisimmät allergiaa aiheuttavat asiat. Niistä tulee just ihottumaa. :(

  Lisäksi käytätkö millaista pesuainetta? Zeoliitti peruaineessa aiheutti aikoinaan veljelleni aivan kauhean näköisen ihon. :( Veli kärsii atooppisesta ihosta, ja pesuaine ärrytti sitä vielä lisää silloin parikyt vuotta sitten ei oltu niin tietoisia zeoliitin haitoista, niin äitikin tietämättään käytti sitä.
  Omo ja bioluvil pesuaineet on zeoliitittomia ainaski.

  VastaaPoista
 11. Nyt meillä alkaa maidottoman korvikkeen käyttö, joten sen avulla nähdään, onko maitoallergiaa :) Vehnää neiti ei syö, joten tuskin siitä on kyse. (En imetä).

  Meillä on koko porukka niin ihoallergista (paitsi allekirjoittanut), joten meillä on käytössä Omo sensitive pesuaineet. Ja uskoisin, että jos pesuaineesta se olisi kiinni, niin tulehdusalueita olisi myös kropassa, johon vaatteet koskevat. Tämän vuoksi itse poissuljin pesuaineen aiheuttajana..

  VastaaPoista
 12. Lasten allergiat ovat kyllä inhottavia, kun pienet eivät osaa sanoa, mistä kutittaa, miten sattuu tms. Ja sitten, kun ei sille itse voi tehdä mitään ja pitää vaan odottaa, että helpottaisi!

  Onneksi teillä ollaan menossa jo parempaan suuntaan! Kyllä se aika meilläkin pian koittaa :)

  VastaaPoista