Syksy

Syksy on saapunut meillekin. Kuten niin moneen muuhunkin kotiin. Meillä on ollut ihan kauheasti tekemistä viikonloppuna ja koneelle istahtaminen on monena iltana jäänyt kokonaan. 

Linan poskia ollaan rasvailtu se kaksi kertaa päivässä kortisonilla. Keskiviikkoon saakka meillä on "aikaa" vielä rasvata, jonka jälkeen tulee pitää vähintään viikon tauko. Posket alkoivatkin näyttämään jo todella hienoilta, ihanilta vauvan siloposkilta, kunnes eilen isimies teki iltatoimia Linan kanssa ja kortisoni jäi kokonaan laittamatta. Minä siis hoidan rasvaamiset ja aamu- ja iltatoimet, joten mies ei muistanut, että niihin kuuluu nykyään rasvaaminen. Joten.... tänä aamuna neidin toinen poski oli taas jo puoliksi paloauton punainen ja erittävä :( 
Enkä usko, että se siitä enää huomiseen mennessä paranee. Nyt pelkäänkin, että kun huomenna joudun lopettamaan rasvaamisen, niin posket helottavat entiseen tapaansa jo torstaina. Höh. Onneksi voin soittaa lasten ja nuorten polille ihan koska vaan ja pääsemme sitten niihin allergiatesteihin, kun kerta kortisonihoito ei auta. 
Todella, todella harmillista! 


Itse olen viime päivinä ollut hyvin väsynyt ja päikkärit olisivat maistuneet useampaankin otteeseen, mutta niitä on melkein mahdoton ottaa päivisin. Ja minä en oikein edes osaa nukahtaa keskellä päivää.. Ja kun herää päikkäreiltä, niin olo on jotenkin niin krapulainen, ettei niitä edes tykkää ottaa :D 

Nyt neiti tuhisee sängyssään ja meikäläisen päivän 20min tauko oli tässä. 

Ihanaa syksyn alkua kaikille!!

2 kommenttia

  1. Kortisoni ei aina tee autuaaksi, siskolleni ihotautilääkäri kertoi, että kortisonivoide on usein aivan liian jytyä tavaraa hoitaa atooppista, herkkää ihoa, eikä sitä pitäisikään olla heti ensimmäisenä atoopikolle suosittelemassa. Meidän Emmi on saanut helpotusta valkovaseliinista, löytyy ainakin yliopiston apteekista, ja on muuten edullistakin tavaraa. :)

    VastaaPoista