Poskista vol. 213

Meidän apteekkimme toimi taas aivan loistavasti ja eilen, kun mieheni oli Linan uutta maitoa sieltä noutamassa, hänelle tarjottiin ei oota. Siis mitä? Olimme tilanneet maidon, mutta apteekki ei sitä laittanut tilaukseen, kun vasta eilen. Joten maito on vasta tänään noudettavissa. 
Mieheni oli kertonut henkilökunnalle pari valittua sanaa. Jo minä korostin maanantaina sitä, että tarvitsemme maidon pian, mielellään heti. Jos olisin tiennyt, että koko touhu menee niin uskomattomaksi säätämiseksi, olisin hakenut maidon jostain muualta. 
He pahoittelivat kovasti. Eipä siinä tosin pahoittelut auta. 

Mutta sitäkin tärkeämpää on se, että neidin posket alkavat taas näyttämään poskilta.

Tässä uudestaan kuva maanantailta:


Ja tässä tämän aamuinen kuva: 


Omasta mielestäni ero on huomattava! Tuossa maanantaisessa kuvassa ei edes mielestäni välity se kuinka punaiset ja erittävät ne olivat. 
Nyt jäljellä on enää kuivat posket. Mahtavuutta. 

Lääkärikin soitteli aamulla ja hänen neuvostaan jatkamme kortisonia tämän viikon loppuun. Tänään aloitamme maidottoman korvikkeen. Maanantaina pitäisi siis nähdä, miten posket reagoivat kortisonin lopettamiseen. 
Edellisellä kerralla posket leimahtivat heti yön aikana uudelleen punaisiksi, joten jos ihottuma johtuu maidosta, niin tällä kertaa poskien pitäisi pysyä siisteinä. 
Lääkäri soittaa minulle uudelleen maanantaina. 

Korvike on kuulemma pahan makuista ja minun tulee ottaa lääkäriin yhteyttä, jos korvike ei mene Linalle alas. Sormet ristiin, ettei makuasioiden kanssa nyt tarvitse alkaa vänkäämään! 

Tsemppiä meille! :) 

5 kommenttia

 1. Voi vauvan pikku posket!!♥ tsemppiä.:)

  VastaaPoista
 2. vaude mikä parannus!! toivottavasti maidonkorvike maistuu!

  VastaaPoista
 3. Voi, ihanaa että posket ovat parantuneet ainakin nyt alkuun! :) Ylimmästä kuvasta tulee edelleen niin kurja olo, voi pieni Lina <3

  VastaaPoista
 4. Selvisikö oliko maito syypää poskien allergiaan?

  VastaaPoista
 5. Tällä hetkellä uskomme niin :)
  Maitoaltistus tehtiin syksyllä ja siinä todettiin Linan olevan maidolle allerginen, joten tällä hetkellä Lina juo korviketta, jossa ei ole maitoproteiinia.
  Tosin Linalla on myös erittäin vaikea atooppinen iho, joka reagoi esim. talven koviin pakkasiin, joten meillä rasvaillaan koko kroppaa ihan päivittäin :)

  VastaaPoista