Linan posket vol. 4

Eilen illalla piti jo kirjoitella, mutta meille tulikin yllättävää menoa, joten pääsen koneen äärelle vasta nyt. 

Yllätys, yllätys Linan posket eivät tälläkään kertaa jääneet puhtaiksi kortisonin lopettamisen jälkeen. Kortisonikuuri loppui sunnuntaina ja jo lauantaina toiseen poskeen tuli esille parit näppylät. 
Tiistaihin mennessä vasen poski olikin sitten jo taas täydessä kukoistuksessa. Ei kiva. Soitin heti tiistaina lääkärille, joka neuvoi taas aloittamaan kuurin. Eli jo kolmas viikko putkeen kortisonia. 
Mutta, mutta.. tällä kertaa posket eivät alkaneetkaan parantua, päinvastoin. Perjantaina oli pakko taas soittaa lääkärille. 

Saimme uuden rasvareseptin, antibioottirasvaa, jota olemme nyt perjantai-illasta saakka laittaneet poskiin, eikä mielestäni poskissa ole juurikaan mitään tapahtunut. Ei hyvää, ei huonoa. 
Saimme onneksi myös maanantaiksi ajan polille allergiatesteihin. Jos nyt sitten saataisiin jotain vastauksia, että mistä neidin paha ihottuma johtuu. 

Ikävä katsoa vierestä, kun toista kutiaa ja posket vetävät vertoja paloautolle. Toivotaan taas, että maanantaina oltaisiin astetta viisaampia. Alkaa hieman usko loppumaan.

3 kommenttia

 1. ootteko kokeilleet homeopaattisia pimpuloita linalle kerran ei meinaa rasvoista yms tunnu olevan apua;o ja en tiiä minua hirvittäs jos noin paljon pitäs omaan lapseen laittaa kortisoni voidetta:) mut onkolääkäri ees suositellu vaihtoehto hoitomuotoja tuohon? meillä ainakin homepaattiset lääkkeet toiminut isäni ja veljen allergia oireissa paremmin ku lääkkeet tai ei oo poistanut mutta todella paljon lieventänyt kaikkea oireita mm heinäpölyn aikaan:)

  VastaaPoista
 2. Mie oon henk. koht pettynyt tuohon kortisonivoiteeseen, sitä aina kaikille tuputetaan mutta en tiedä ketään jolla se olis sitten loppupeleissä enää auttanutkaan. Mutta kuten joku ihotautilääkäri siskolleni sanoikin, se on aivan liian jytyä tavaraa ja siksi usein vaan pahentaa ongelmaa. :/

  VastaaPoista
 3. En itsekään kovin tyytyväinen ole siihen määrään, mitä ollaan jouduttu kortisonia Linan poskiin laitteleen. Mutta näillä nyt mennään ainakin huomiseen.
  Huomenna meillä on hoitajan kanssa tapaaminen ja allergiatestit. Josko se lääkärikin siinä kävisi piipahtamassa katsomassa Linan poskia.

  VastaaPoista