6kk

Puolisen vuotta on kestänyt meidän avioelämä tänään! Sen kunniaksi mies oli ostanut minulle sormuksen. Emme vaihtaneet vihkitilaisuudessa sormuksia, sillä haluamme sen tehdä kirkossa. Joten en nyt oikein tiedä onko sormus uusi kihlasormus vai mikä :D


Muuten meillä on täällä kaikki kovassa flunssassa, mikä selittää blogin hiljaiselon, ainakin puoliksi. Toinen puolikas selittyy sillä, että olen hyvinkin tehokkaasti järkkäillyt häitämme ja kuluttanut jokaisen vapaahetken niiden suunnitteluun. 
Tarjouspyyntöpilvi on lähetetty matkaan ja vain murto-osa paikoista on vastannut takaisin.. Kummallista. Huomenna käymme katsastamassa ensimmäisen juhlapaikan ja sunnuntaina oma suosikkini pääsee esiintymisvuoroon! En kuvitellut, että minusta saa kunnon hääintoilijan :D
Kovasti olenkin miettinyt, että pitäisikö aloittaa hääblogin kirjoittaminen, jotten kyllästyttäisi teitä häähömpötyksellä...? Olisivat sitten aiheet omissa karsinoissaan. 

Linan kuulumisia voisin kirjoitella vielä tämän viikon aikana. Neiti on taas kasvanut niin hurjasti!

2 kommenttia

  1. Minun mielestä olisi kiva lukea hääjuttuja tästä samasta blogista :)

    VastaaPoista
  2. Hauska lukea kun monet intoilee blogeissaan hääjärjestelyistä. Siinä kohtaa aina itse huokaisen helpotuksesta: onneksi itse ei tarvitse enää häitä järjestää niin mukavat kuin ne olivatkin! :D Minä en ollut yhtään sellainen hermoilija tai yli-intoinen hääjärjestelijä. Jonkun mielestä olin varmasti todella tylsä kun en jaksanut stressaantua niistä. :D Yli vuosi tässä ollaan nyt rouvana kuljettu ja hyvin on mennyt. Oli kuinka yli-innostunut tai tylsä hääjärjestelijä tahansa, pääasiahan on se, että hääpari nauttii rakkauden päivästään! :)

    VastaaPoista