Lina 2kk neuvola

Maanantaina oma terkkarini neuvolasta soitteli ja kertoi, että jälkitarkastustani pitäisi siirtää päällekkäisyyksien vuoksi. Noh, sain uuden ajan ensi maanantaiksi. Tänään sitten mentiin neuvolaan Linan 2kk neuvolan vuoksi ja terkkari halusi siirtää vielä kerran aikaa, sillä hän oli antanut minulle ajan, jota ei ole olemassa.. huoh. Joten jälkitarkastukseen pääsen vasta 9.7., eli ensi viikon tiistaina. 
Ei siinä mitään. Haluaisin vain jo päästä kunnolla aloittamaan meidän "projektin" ja nyt sitten pitää odotella jälkitarkastusta vielä viikko.

Anyways. Tänään oli Linan 2kk neuvola. Neiti sai Rotavirus rokotteen, joka maistui ilmeisen hyvälle Linan mielestä, sillä rokotteen loputtua neiti ilmaisi haluavansa sitä lisää pienen kiukuttelun myötä. 

Tässä neidin mittoja, suluissa edellisen kerran mitat, eli 1,5kk: 

Pituus: 57,7cm (57cm)
Paino: 5734g (5348g)
Päänympärys: 39,3cm (38,5cm)
 
Kohisten neiti kasvaa <3 
 
p.s. Hyppäsin taas itsekin vaa'alle ja lukemat näyttävät hyvin laskusuuntaisilta. Tähän päivään mennessä painoa on pudonnut jo 5kg siitä, mitä painoin ennen raskautta! 

4 kommenttia

 1. Voi kun omakin paino putois noin hyvin :/ teidän Linahan on paljon isompi tyttönen kun meidän sandra vaikka meidän tytteli taitaa olla muutaman viikon vanhempi (: meillä pituutta vasta 51cm ja painoa n.4500g

  VastaaPoista
 2. Meillä muuten kans taidettiin tykätä rokkotteesta,alko täälläkin huuto kun se loppu :D

  VastaaPoista
 3. Lina oli syntyessään 51cm ja painoi 4010g, joten "pikkasen" kokoeroa neideillä! :D

  VastaaPoista
 4. Ohhoh :D meiän pikkunen oli 44,5cm (:

  VastaaPoista