Lahjakortteja ja alennuskuponkeja

Saimme (Lina sai) lahjaksi paljon lahjakortteja, kun Lina syntyi. Muutaman olen jo aikaisemmin käynyt "tuhlaamassa" ja ostellut Linalle vaatteita. Viikolla meidän postiluukkuun kolahti alennuskuponkeja KappAhliin, onnitteluna uudesta vauvasta.
Viime viikolla sain eräs sateinen päivä päähäni lähteä käyttämään viimeisetkin lahjakortit ja alennuskupongit ja viettää samalla tunnin mamman omaa aikaa. 

Lahjakortit olivat Jesper Junioriin ja Polarn o. Pyretiin. Molemmissa hintataso on aika huikea, joten käynnissä olevat alennusmyynnit tulivat enemmän kuin hyvään hetkeen. Tarkoituksena oli lähinnä ostaa jotain tulevaisuuden varalle, ei ehkä juuri tämän hetken käyttöön. 

Varsinkin meidän lähellä sijaitseva Jesper Junior on keskittynyt ulkoilu- ja juhlavaatteiden myyntiin, joten tarjonta oli aika suppeaa. Päätinkin ostaa Linalle vuoden päähän syksyyn kunnollisen välikausihaalarin (koko 86cm), jotta sellainen kaapista sitten löytyy, kun sille on tarvetta. Ja välikausihaalarit olivatkin -50%, joten olin enemmän kuin tyytyväinen, eikä päätös ollut vaikea - Jonathanin pinkki haalari. Jesperistä tarttui mukaan myös mekko, silmälläpitäen ensi kevättä ja Linan 1-v synttärijuhlia. 
Yleisesti ottaen en ole mikään Tutta-merkin fani, eikä meiltä oikein löydy muuta Tuttaa kuin lahjana saadut vaatteet ja äitiyspakkauksesta löytyvät Tutat. Nyt kuitenkin löysin ihan kivan mekon (koko 80cm), joka kylläkin tarttui mukaan enemmän hintahaarukkaan sopivuutensa vuoksi, mutta myöskin sen takia, että pidin sen pelkistetystä ulkomuodosta. 

Po.P:stä mukaan tarttui huppari, joka on tällä hetkellä meillä käytössä (68cm). Muut vaatteet otin kokoa 80cm, sillä halusin, että vaatteilla on pidempi käyttöaika kuin pari kuukautta. Ja onhan se kivempaa, että kun ostaa vähän kalliimpia vaatteita, niin niitä myös käytetään. En kuulu niihin vanhempiin, jotka tykkäävät ostaa kalliita vaatteita ihan pienelle vauvalle, mielestäni se ei ole täysin fiksua. Lahjakortin voimin kuitenkin pystyin nyt ostamaan Linalle jotain vähän kalliimpaa. 

Viimeisenä käytin saamani KappAhlin alennuskupongit. Kupongeissa oli -50% valitsemastani bodysta ja -25% valitsemastani muusta tuotteesta. 
Ja kuten monet muut, pidän erittäin paljon Newbie-mallistosta ja mukaan tarttuikin Newbiet koossa 74cm. Eli nekin vähän isommalle tytölle. Tällä hetkellä meillä on käytössä 62/68cm vaatteet. 62 alkavat olemaan täysin oikean kokoisia, kun taas 68 ovat tietty hieman reiluja, mutta kuitenkin käytettävän rajoissa. 

On ihanaa katsella, kun neiti kasvaa ja vaatteita saa laitella pois ja tilalle saa viikkailla uusia. Toisaalta se on myös haikeaa, ettei Lina ole enää vastasyntynyt, vaan kasvaa hurjaa vauhtia. 
Ei mene kauaa, kun saadaan laittaa nuo pinkit farkut jalkaan ja lähdetään käppäilemään ;) 

Kuvat: www.jesperjunior.fi , www.polarnopyret.fi , www.kappahl.fi

1 kommentti