Tuhinaa

En osaa kyllä sanoin kuvailla kuinka onnellisia täällä ollaan! Reilu vuorokausi ollaan oltu pikku neidin kanssa kotosalla ja hyvin on mennyt! Neiti on superrauhallinen, ei hötkyile tai ota nokkiinsa siitä, että isot siskot eivät välttämättä muista aina tekemisiensä volyymitasoa pitää matalana. Ja ääniin meillä täytyy tottua, hiljaista päivää kun tuskin tulee olemaan. 

Tänään on minulla noussut maito kunnolla rintoihin ja tälläkin hetkellä odottelen, että josko neiti suvaitsisi herätä, niin saisin helpotettua oloani. En ole niitä äitejä, jotka herättävät vauvansa tasaisin väliajoin ruokailemaan, luotan siihen, että vauva osaa itse kertoa, kun nälkä on. Ja tähän mennessä se on tällä meidän neidillä ollut usein! :D 

Huomenna on sitten tiedossa vierailijoita.. Itse olen vieläkin aika poikki. Viime yönä sain ensimmäistä kertaa nukuttua 2h putkeen koko viikkona. Olen viimeksi nukkunut "kunnon" yöunet sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ja siitä lähtien onkin sitten valvottu, maksimissaan tunnin torkuilla kerrallaan. Kyllä tässä vielä joskus nukutaan! Jos olisi tarpeeksi viisas, niin olisin nytkin nukkunut vauvan kanssa nämä pari tuntia.. Mutta kun ei oikein malta päivällä ja on muka niin paljon kaikkea muuta tekemistä. Vaikka oikeasti kyllä onkin paljon tekemistä. Kotihommia. 

Mutta mikä hienointa ja parasta - heti vauvan jälkeen - kivut ovat lähteneet kokonaan!!! Olen melkein itkenyt onnesta ja siitä, että saan seistä suihkussa ja käppäillä edes takas. Eilen jäin kotona suihkuun ihan vaan seisomaan sen vuoksi, että oikeasti pystyin siihen. Elämä on mahtavaa, kun ei tarvitse koko aika kärsiä :) 

Yritän viikonlopun aikana saada itselleni hieman aikaa ja kirjoittelen synnytyskertomuksen. Isimies lähtee viettämään varpajaisia lauantaina, joten täytyy katsoa kuinka täynnä hommia itse olen.. 


9 kommenttia

 1. voi että <3 ihana!!! <3

  Ja ihan parasta että sun kivut on kadonneet :)

  VastaaPoista
 2. oiii, paljon onnea pikkuisesta (: !

  VastaaPoista
 3. Just tuossa äsken mietin, että pitääköhän sitä oikeasti sitten laittaa joku herätyskello soimaan, jos syöttöajat täytyy pitää kolmen tunnin välein! Tässä tulikin vastaus siihen :)

  VastaaPoista
 4. Voi kääk ja ihanaa! Paljon onnea koko perheelle :) Kyllä on suloinen pikku tuhinakäärö <3

  VastaaPoista
 5. Olen ehkä joissain asioissa turhan leppoisa, mutta en todellakaan pidä tarpeellisena herättää vauvaa kesken unien ja pakottaa syömään.. Jokaisen kolmen lapsen kohdalla on sairaalassa neuvottu erilaiset imetystavat ja -ajat, joten en niistä niin välitä :D
  Eiköhän se vauva osaa itse parhaiten kertoa, koska on aika syödä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia :)
  Hän on aivan ihastuttavan syötävän söpö <3 (Vaikka itse sanonkin ;) )

  VastaaPoista
 7. Ihana pieni, kaiken sen työn ja tuskan arvoinen ♥ Onnea!

  VastaaPoista