Maanantai

Olin tänään ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen yksin kaupungilla. Oikeastaan ensimmäistä kertaa ties moneen kuukauteen yksin kaupungilla, sillä en ole uskaltanut yksin liikuskella tai liikkua juuri ollenkaan. Mutta tänään se tapahtui ihan ilman mahaa! Oli todella outoa shoppailla ilman, että piti varoa mahaa ja mahduin jopa ahtaista käytävistä menemään :D Ennen kaikkea outoa oli liikkua ihan ilman kipuja! Kävelinkin mahdollisimman paljon rappusia rullaportaiden sijaan. 

Tarkoituksena oli käydä Stockmannilla ostamassa hyttyssuoja vaunuihin. Toisena ostoslistan tuotteena oli aurinkosuoja. Olimme nimittäin tänä aamuna ensimmäistä kertaa ulkona ja huomasimme, että aurinko se tykkää paistaa ikävästi suoraa vauvan silmiin. Emme pitkälle menneet tai olleet kovinkaan kaukana, sillä eskarilaisellamme oli jalkapalloharkat läheisellä kentällä ja kävelimme sinne katselemaan ja takaisin. Löysinkin Teddykompanietin Dooky -vaunusuojan, pinkin sellaisen. Se tulee käyttöön ja tarpeeseen, sillä meillä on keskiviikkona neidin ensimmäinen neuvola, jonne matkaamme bussilla. 
Muita suurempia hankintoja en oikein tehnyt. Kiertelin muutamat liikkeet läpi ja mukaan tarttui isoille tytöille huivit, pikku neidille huivi ja hanskoja. Tiimarista kävin hakemassa ristiäiskutsukorttitarpeet ja huomenna olisikin tarkoitus hieman askarrella. 

Olen tänään ollut myös superenergisellä tuulella, sillä olen nukkunut viime yönä jopa 4 tuntia putkeen!! Kuulostaa hölmöltä, mutta meidän pikkanen ei todellakaan nuku kuin maksimissaan 2 tuntia putkeen öisin, joten 4 tuntia oli luksusta! Käväsin kyllä pariin otteeseen katsomassa, että onko neidillä kaikki ihan hyvin.. Muutenkin hän meni takaisin nukkumaan heti syöttöjen jälkeen. Toivottavasti ensi yökin sujuu yhtä mallikkaasti!


Ei kommentteja