Höpinää

Eilen käytiin neuvolassa vauvan painokontrollissa samalla, kun R:llä oli neuvolalääkäri liittyen hänen vatsakipuiluun, jota epäilen vahvasti allergiaksi. Perjantaiaamuna onkin meillä suuntana labra ja verikokeet.. Onneksi samalla otetaan myös minulta verikokeita, joten voin olla esimerkkinä R:lle. On se silti aina hurjaa, kun lapselta otetaan verta, ehkä äitinä en siihen totu, lapsi on taas superreipas, eikä ole moksiskaan tulevasta koitoksesta. 

Vauvan paino on noussut hienosti, reilu 200g viikossa ja pituuttakin oli tullut lisää, nyt 53,2cm. Syntymäpituushan oli sen 51cm. Melkein neljää kiloa koputellaan, muttei vielä. Syntymäpäinon baby saa kiinni varmasti tässä viikon sisällä. 

Maanantaina meillä kävi äitini oman äitinsä kanssa. Olenkin varmaan joskus maininnut, että minun sukulaiseni asuvat toisella paikkakunnalla omaa äitiäni ja siskoani lukuunottamatta, joten olin ajatellut, että kaikki sukulaiset näkevät vauvan sitten ristiäisissä. Mutta isäni kävi jo viime viikolla katsomassa vauvaa ja nyt maanantaina Mammani käväsi meillä kylässä. Joten ehkä tämä kolmaskin prinsessa jaksaa kiinnostaa vielä :) 
Mammani toi ison kassillisen vaatteita pikkaselle, josta olin hieman yllättynytkin, sillä emme ole mitenkään kovin paljoa tekemisissä, enkä Mammaltani yleensä saa mitään "tuliaisia" tai mm. lapsetkaan eivät ole koskaan saaneet syntymäpäivälahjoja häneltä. Nyt hän kuitenkin yllätti ja toi tosiaan vaatteita ja oli vielä itse neulonut parit neuleet ja villasukat vauvalle. 

Saimme myös postissa ystävältäni Vaasasta aivan ihanat villasukkatöppöset! 


Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja postailla välillä jotain järkevääkin ja kertoilla hieman meidän nykyisestä arjesta, mutta olen rehellisesti sanottuna niin väsynyt joka päivä, ettei ajatus kulje juuri millään tavalla :D 
Neiti nukkuu joka toinen yö hienosti ja joka toinen sitten, noh, ei ollenkaan. Joten meillä on hakusessa rytmi! Jos sitä tällä viikolla laittaisi joku ilta pienokaisen isukin syliin ja alkaisi itse kirjoittelemaan järkeviäkin höpinöitä! :) 

Nyt kuitenkin palaan siivoamaan! Meille on tänään tulossa kastepappi kylään, joten jos sitä viitsisi vastaanottaa papin muissa kuin puklulle haisevissa vaatteissa ja sottaisessa kodissa..

2 kommenttia

  1. olen 25 vuotias ja melkein itken aina kun ottavat minusta verta:D Suu meni nurin kun pistivät viime neuvolassa mua sormesta :(( :D lapseni katsoo minua varmaan vinoon kun äiti itkee verta otettaessa:D

    VastaaPoista
  2. Mä pelkäsin ennen neuloja, mutta tässä viimesen 10 vuoden aikana on joutunut niin monta kertaa tökittäväksi, ettei enää verikokeet paljoa haittaa :D
    Kanyylin laitto tekee vieläkin niin pahaa, että sitä varten pitää mennä makuulle..

    VastaaPoista