Pakkoshoppailu

KRÄTS!
Siis mä en oikeasti ymmärrä! Laitoin housut jalkaan ja istuin sohvalle.... Siinä meni kolmannet mammahousut! Onneksi olin viime viikolla ostanut uudet housut, sillä muuten olisi jäänyt suunniteltu shoppailureissu A:n kanssa väliin. 

Anyway... Tein eilen illalla inventaarion vauvanvaatelipastoon ja hokasin, että olen keskittynyt ostamaan vaatteita, jotka ovat vähintään kokoa 62. Vaikka tytöt ovat olleet pitkiä syntyessään (54cm ja 53cm), niin epäilen, ettei Irmeli tule olemaan niin pitkä syntyessään. Tytöt ovat kuitenkin syntyneet viikoilla 42 ja 42+1 ja Irpan synnytys tullaan käynnistämään rv 38. 
Joten siirsin lipastoista kaikki koon 62 vaatteet pois ja jäljelle jäikin sitten tasan kaksi 56cm bodya, yhdet farkut ja yksi kesäasu.. Totesin, että täytyy lähteä pakkoshoppailulle :D 

Kävimme A:n kanssa Skanssissa ja kaupungilla ostelemassa vauvalle ja samalla sitten vähän isommille vauvoille, eli A:lle ja R:lle alennusmyynneistä housuja ja paitoja. Vietin myös samalla pitkästä aikaa A:n kanssa kahdenkeskistä aikaa, jota pyrin aina molempien tyttöjen kanssa viettämään säännöllisin väliajoin. A alkaa olemaan sen ikäinen, että hänen kanssaan on mukava shoppailla ja käydä kaupungilla. Meillä oli huippuhauskaa yhdessä!

Tässä olisi vähän päivän vauvanvaatesaldoa:

Body (50cm) ja tossut Lindexistä

Bodyt, 56cm Name It.
Tavoitteena oli ostaa perusvaatteita muutamat kappaleet, jotta päästään alkuun. Koon 60 ja 62 vaatteita meillä on kuitenkin todella paljon ja oletan, että vauva kasvaa pian pois pienimmistä vaatteista. 

Kyllä, tämä haalari meillä jo on isompana :D Nyt myös kokoa 56cm! Love it! Lindexistä. 

Potkari, 56cm, H&M.
Löysin Lindexistä lempparihaalarini koossa 56, joten en millään voinut jättää sitä kauppaan! Hintaa kuitenkin haalarilla oli todella vähän, sillä se oli alennuksessa. Mitä sitten, vaikka vauvalla on sama vaate parissa eri koossa!? Onhan minulla Nellyn tähtihaalarikin kahta eri kokoa.....

Sukkia ja perushousuja, 56cm, H&M.
"Ballerinasukat" oli pakko ostaa!! Sukat olivat kolmen pakkauksessa, joten kaupan päälle tuli parit lisäsukat. 

Sitten oli ehkä pakko ostaa jotain maailman söpöintä - kun se kerran oli alennuksessa. MUTTA sitä kuuluisaa kokoa 62cm. Annoin kuitenkin itselleni luvan ostaa yhden isomman asun... 

Kesäasu, 62cm, Lindex.
Kaiken kaikkiaan päivän saldo oli hyvä. Ja mikä parasta, säästin todella paljon rahaa taas kerran käymällä läpi kaikki alennukset.

Kahden särkylääkkeen voimilla lähdettiin liikenteeseen ja puolessa välissä maha alkoi jo olemaan aika tuskaisen kipeä. Joten nämä shoppailureissut saivat nyt olla tässä ja keskityn taas makaamaan kotona.

Vauva saa tulla!  

P.s. Käykäähän osallistumassa arvontaan! :)

4 kommenttia

 1. Eksyin blogiisi. Sinne tulossa ilmeisesti tytteli piakkoin? :)

  Täällä menossa rv 37+2, kohta pitäisi toisen neidin saapua maailmaan.

  Tsemppiä loppuodotukseen!

  VastaaPoista
 2. Mä jouduin laittaa melkein-anoppini ostamaan Samulle koon 50 vaatteita kun ite loikoiltiin vielä synnärillä. Oli meillä kyllä kokoa 56 mut Samu oli vaan 46cm pitkä syntyessään joten meillä oli kanssa vähän pakkoshoppailua :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun eksyit! :)

  Kyllä, tänne on tyttö tulossa! Kolmas laatuaan... Joten vahva akkavalta jyllää talossa ;)

  Oikein paljon jaksamista loppuraskauteesi ja etukäteisonnittelut prinsessan johdosta! :)

  VastaaPoista
 4. Mä kanssa vähän pelkään, että vaatteet on liian isoja..
  Mutta toisaalta vauva kasvaa niin nopsaa, että pian nuo 56-62 mahtuu hyvin :)

  Vauvalla oli kyllä painoarviossa jo painoa 3kg, mikä viittaisi siihen, ettei ihan miniä ole tulossa ;D

  VastaaPoista