Mamma lomalla mammalomalla!

Karvamaha
Tämä Mamma on siirtynyt sairaslomaltaan äitiyslomalle! Jeejee! 

Tämä aiheuttaa suuria toimenpiteitä - makaan sohvalla selälläni välillä.

Mieheni kutsuu mahaani jumppapalloksi.. ja valitettavasti näen yhteyden.

Tänään sitten tapahtui jotain, mitä olen pelännyt, kuten aiemmin kirjoitin. A tuli kotiin itkien ja ihan hysteerisenä - häntä oli joku poika lyönyt koulubussissa! 
Ihan ensimmäisenä tuli mieleen lähteä marssimaan tämän pojan luokse ja kiikuttaa se korvasta pyytämään A:lta anteeksi. Mutta päätin kokeilla toisenlaista lähestymistapaa ja ilmoitin asiasta koululle.
A oli ihan hysteerinen, eikä millään ymmärtänyt miksi tämä poika oli häntä lyönyt. En minäkään ymmärrä miksi pitää lyödä viattomia ihmisiä vain huvikseen. 
Tällä hetkellä voin vain jäädä odottelemaan koulun (A:n opettajan) vastausta Wilma-viestiini. Jään siis kihisemään raivosta kotiin, enkä lähde kiikuttelemaan ketään minnekään - vaikka mieli tekisi.

2 kommenttia

 1. nykyään tosi usein kuulee noita tuollaisia juttuja koululaisista :/
  Mie varmaa olisin mennytkin juuri tuolla tavalla sen pojan hakemaan ja pyytämään anteeksi. Tuo anteeksi pyytäminenkin tuntuu olevan vaikeaa joilekin lapsille :(

  Hyvää äippälomaa! :))
  miulla viel vajaa 4 vko siihen hetkee <3

  VastaaPoista
 2. Mieheni oli jo valmiina menossa koululle huutelemaan, kun kuuli tapauksesta :D
  Pyrin kuitenkin näyttämään jonkinlaista esimerkkiä siitä, miten asioita pitäisi hoitaa hillitysti. A kuitenkin ottaa hyvin paljon mallia siitä, miten minä reagoin ja hoidan asiat.
  Tiedä sitten mikä on se oikea tapa, mutta yritän nyt ensin näin, ilmottamalla kouluun ja jos se ei toimi, niin alan etsimään kyseisen pojan osoitetta ja käyn itse puhumassa vanhemmille.

  Ei riitä, että kasvattaa omat lapset hyvin ja kunnioittamaan muita, kun on aina niitä, jotka eivät tee samoin... Ärsyttää!!

  Kiitos! On se jotenkin kivempaa sanoa, että on äitiyslomalla kuin sairaslomalla.. :)) Ei tarvitse ainakaan selitellä enää, että miksi sitä on sairaslomalla ja blaa blaa. Olen nyt jo niin kyllästynyt kyselyihin :D

  4 viikkoa menee onneksi nopeaa - näin olen todennut! Sitten pääset sinäkin mammalomailemaan!! :)

  VastaaPoista